Zade Bahar4516 Canım valla benim 12. haftada bile baya belirgindi .. :) Ama çoğu kişinin 16. Haftadan sonra yavaş yavaş çıkıyor
duygusm Bahar4516 Benim 12. haftadan sonra karnımda çok hafif şekilde kavis oluştu. Şimdi 25. haftaya geldik, göğsümün altına kadar çıktı karnım ama bol bir şey giydiğimde hala anlaşılmıyor.
Kayarozlem8023 Bünyeden bünyeye değişir ama 18 haftalıkken yavaş yavaş belirtmeye başlar benim 2.hamileliğim normaldede kilolu biriyim 21 haftalık ve belli oluyor artık ama ilkinde daha geç belli de olabiliyor
Hazanege Bahar4516 canım ben 39. Haftaya giriyorum karnım o kadar yumuşak ve az ki gören beni sadece kilo almışım sanıyor 😂😂
Misssimsek Bahar4516 canım ben 8 haftaligim normaldede hiç göbeğim yoktu o yüzden sanırım hafiften belli olmaya başladı nerdeyse 2 haftadır falan
zelis63 Bahar4516 biraz sakin olman lazm canm 😅 ben 24 haftalığım daha dışardan belli etmiyor 7 kilo almama rahmen 😅
AylinKadir Bahar4516 16 haftalık hamileyim karnım yok ama yattığım zaman biraz kasığımdan yukarı top gibi sertlik var hissiyatım hiç yok ama :)
Hazanege Zekiyee ya benim o kadar ödemim var ki ben TLC kanalında ağır yaşamlardaki şişmanlara benziyorum. Hamileyle alakam yok hahahhah
Gamzee00 Bahar4516 19 haftalığım hala karnım yok gören hamile zannetmiyo hamileyim diyincede inanmıyolar göbek nerde diyolar 😂 bakalım bizimki ne zaman belirginleşir 🤷♀️😂
Papatya59 Canım vallaha benim 25 den sonra ufak ufak başladı o haftalara kadar kimse hamile olduğuma inanmıyodu 😂 şimdi 36 yı bitricez hala küçük yani bünye meselesi 😍