Kerem-inannesi Pilatescadisi acayip coktu klozetin basında sabahliyodm taaaki bu haftama kadar çok şükür bu bi hafta kusmam filan yok ama hala bisey yiyemiyorum ilk gebeligim ve cok kotu geciyor
Kerem-inannesi Pilatescadisi ben prilam dr kullanmama ragmen hic etki etmiyodu syrekli aynıydı hatta hastanelik olduğum bile olmuştur artik yatirilma noktasına gelmiştim ki durdu cok sukur bu defa da mide yanmami bisey dindirmiyor
Mrvrlshn Pilatescadisi iştahım açık da çok kilo almak istemiyorum meyve çok yiyorum geceleri yememeye çalışıyorum öyle 😊
Kerem-inannesi Mrvrlshn fazla meyve de kilo yapabilir içerdiği şekerden dolayi mumkun olduğunca hamur işinden uzak durmaya çalış canim aksam da bisey yeme
Pilatescadisi Kerem-inannesi onun İÇİN de rennie duo verdi doktorum canım baya işimi görüyor şurup formu
07052019 Sema12 bana herkes en az 20 kilo alırsın son ayda yürüyemezsin hedede hödödö dedi ilk hamile kaldığımda. Şimdi görünce e hiç kilo almamışsın diyorlar, ben de pis pis gülüyorum onlara. 😂 Çok moralimi bozmuşlardı valla.
Sema12 07052019 walla en guzeli cnmm , kilo basa dert bebegnd kilosu sagligi iyiyse supeer boyle dewam bend gorunrd kiko almadm 4 kilo aldm ama bebisin kilosu su agrligi fln o yuzdn rahatlik walla az kilo alimi 😂👍
ipekveannesi berf_16 inşallah gününde gelir minnoş 😅 bizimde sezaryen olma durumumuz var eğer olursam 1 hafta erken gelecek kızım ablası sayılır seninkinin 😂
Zilanaaa Belmaaa 11 bitiyor benm,ben 5. Haftadan beri kusuyorum dolayisiyla 2 kilo verdim, tamamen yemek yemeyle alakali