cbmell Belmaaa diyet yapmadık heralde :) başta kusa kusa 7 kilo verdiğimi yazmadım diye mi inanmıyorsunuz anlamadım. İlk 4 ay sadece kilo verdim. 2 ayda verdiklerimi geri aldım.
EbruIrmakAhmet Kdzeregli bende 13 haftalığım hiç almadım daha almayım zaten 69 kiloyum kilolu hamile kaldım 🙊🙊
Arzu0101 EbruIrmakAhmet aynı kiloyla hamile kalmışız canım ☺️sonuç 20 haftada 1,5 kilo 28 haftada toplam 7 kilo😂🙈
Pilatescadisi Labaysenur süpermiş anahtar kelime aslında sizin de dediğiniz gibi bol hareket etmek, hareket halinde olmak 🙏🏾
berf_16 31+5 ilk 57 den 50 ye kadr düştüm şuan isr 53 kıloyum +3 mü aldık yoksa kılomı verdim demeliyim bilemedim😂😂
ipekveannesi berf_16 benimde öyle bulantılardan 7 kilo verdim şimdi 5,5 kilo aldım aldım mı verdim mı demeliyim bilmiyorum 😅
Elisaalya Pilatescadisi ben kilolu hamile kaldim 2. Hamileligim ilk gebelimde toplam 7 kg almistim suan 2. Ye hamileyim 23 haftaligim 2 kg almisim🤗 insallah onceki gbi devam eder
Muneweralp Pilatescadisi bebekte sıkıntı yatratmadığı sürece benimde kilodan şikayetim yok hatta bir kısmı doğumdan sonra kalabilir bile
cansubsrr Pilatescadisi Görürsün merak etme ama en rahatı hamileliğin ilk ayları gerçekten şimdi ne oturabiliyorsun ne kalkabiliyorsun 😂
aysun_35 Pilatescadisi bende çok tiksindim şampuan,yumuşatıcı dan bile şuan azaldı çok şükür yemek kokularından da tiksiniyordum kendimi yemeğe zorladim şuan daha iyim