Pilatescadisi Melegimm19 seni sayfanın kraliçesi ilan ediyorum 🤩 maşallah ya hiç mi yiyip içmedin bacım
Melegimm19 Pilatescadisi Estağfurullah canım aksine ne bulduysam yedim sürekli ama zor kilo alan biriyim zaten yapı meselesi alınan verilen kiloların,çatlakların,ödemlerin bir önemi yok miniğinizi gördüğünüz an herşeye değer diyorsunuz 😍😍
mantik_0 Glybskl son bir bucuk aya kdr çok iyi gidiyordum sonradan ne oldu nasıl oldu anlamadım ben 🤣
Glybskl mantik_0 bende aynı durumdayım süper gidiyoruz diyen doktor nereye gidiyoruz böyle demeye başladı 😂😂 herşey bir anda oldu anlamadım 😬😬🤷♀️🤷♀️
Ozden_altun İlk çocuğumda 15 kg 2. De 19kg 3. De son 18 gün şu ana kadar 12kg ama hepsinde doğum anında 63-64 kilo civarıydım sonra da hemen gittiler diyebilirim
Zeyk Sule_eylul niye imkansız olsun ki kilolu gebeler diyetisyen eşliğinde hiç kilo almadan sağlıklı bebisler doguruyorlar.
Sule_eylul Zeyk hamile olupta hiç kilo almayan hamile görmedim ben. Tamam çok az alanlar olabiliyor ama 1 kilo da çok imkansız zaten bebek en az 3 kilo oluyor.. mantığa ters geliyor canım.
07052019 Zeyk kafa o kadar çalışıyor işte, anlatmaya kalksan kapasite belli. Bilip bilmeden konuşup rezil oluyorlar böyle, çok gülüyorum. Eltilerim de böyle oluyor kilo almadığımı duyunca 😂
SalihaHakanetin Kubosa hergün 1 saat bazen daha fazla yürüyorum ama doktorunuza danisip süreyi ayarlayın fazlada yormayin kendinizi herkesin hamileliği bir değil-dir sevgiler ⚘⚘
ays_ays Bestte9989 yani aslında doğru ben ilk öğrendiğimde 61 kiloydum zor geçti benim 53 e düştüm şimdi 31 haftamdayım 12 kilo aldım ama eski kiloma döndüm fazla batmıyor o yzden gözüme
Bestte9989 ays_ays ne güzel vermişsin başta aldığım fazla kilo yok dicem mide bulantısı da berbattir yani benim için bulantım olmadı o yüzden hiç vermedim 😊
Sule_eylul Yvznannesi 36. Haftasında 1,3 yazan hanımefendi var şok oldum yani imkansız ötesi bişey neden böyle bişey için yalan söylerler bende anlamış değilim😎
Arzuefee Sule_eylul ben yalan olduğunu düşünmüyorum ikizlere hamile olduğum halde 2 kilo aldım ilk 3 ay 11 kilo verdim 91 ile hamileydim şuan 93 kiloyum ebenin ve doktorun söylemesine göre maşallah hiç kilo almamışsın oldu 😅
07052019 Sule_eylul bir dahaki gittiğinizde doktorunuza sorabilirsiniz mümkün olup olmadığını 😊 çevremde de çok var ayrıca, 86kg ile hamile kalan arkadaşım 76 kg ile doğuma girdi, 3200 gram da bebeği doğdu. Cehaletinize veriyorum terbiyesizliğinizi 😊
H1z2a3 Sule_eylul canım bnm annem hamile kalıp 10 kilo verim 3 buçuk üzerinde çocuk doğuruyormuş ki küçük kardeşimde 8 kilo verdi 3 kilo doğdu kardeşim niye yalan olsun ki kimse yalan konuşacak değil bence
Hzr_7714 Sule_eylul Bazi kisiler kilo almayip kendileri zayifliyor hamilelikte eltimde hic kilo almadi 90 kilo ile hamile kalmisti 4 kiloya yakin bebegi oldu. Doguma giderkende 90 kiloydu. Dogum sonrasinda hamile kaldigi kilodan 7-8 kilo azdi. Dikkatte etmiyodu yediklerine ama hamilelikte zayifliyor aksine. Olabiliyor yani .
Arzuefee Sulcih 4 haftalıkken öğrendim 217 çıktı 4 günSonra tekrar gittiğimdr 1080 falandı ama biz 6 haftalıkken ikiz olduğunu öğrendik
07052019 Arzuefee benden bahsediyor hanımefendi 😊 her gittiğimde doktorum aferin diyor, kızım da ben de çok sağlıklıyız çok şükür 😊
gulsah98 Pilatescadisi 3 aylık hamileyim 67 kiloyla hamile kaldım son 1 aysa 10 kilo verdim 57 kiloyum şuan 😢 korkuyorum daha da verirmiyim diye 😢