Pilatescadisi Hamilelik nasıl gidiyor kızlar🙏🏾 İkinci trimester biraz daha rahat geçecek sanki. Cinsiyetler belli mi? Ben 16. Haftamda 1,5 kg almışım sizde durumlar nasıl 😚
Deletedmom317 Pilatescadisi erkek diyorlar bi şişlik var dedi dr pekte güvenmedim ben pipi görmedik daha
Pilatescadisi Deletedmom317 bana da erkek dedi biliyor Musun bu yıl erkek yılıymış 🥰 haftaya net belli olacak bekliyorum 🙏🏾
Gulmartin Mrc93 yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu etti burdaki herkes sanki çok az kilo alıyor gibi 😬🙈
Zeyk Uykuclimon valla elimde olmadan kilo alıyorum canım hiç kilolu olmadım hayatım boyunca dikkat de ediyorum ama kilolar 20.haftadan sonra çifter çifter geliyor. Yürüyüş pilates yapiyorum daha da almayayım diye
Zeyk Belmaaa 12.haftada kilo alırsan kendine alırsın sadece bebeğin daha plasenta gelişimi oluşmadı. Yani şuan senden beslenmiyor. 19.haftaya kadar kilo almadım ben 26.haftam 10 kilo aldım. 20den sonra çifter çifter alacaksın kilo 😬
Yvznannesi Belmaaa katılıyorum böyle birşeyin de neden yalanı söylenir onu da anlamış değilim 😥 hamilesin sonuçta kilo almak kadar doğal bişey var mı bu süreçte 😒