imrangulll Merhaba anneler, anne adayları ve anne aday adayları 🙈 Pazar günü gecikmemin 8. günü olucak özelde yaptırsam net sonuç alır mıyım artık? Yada daha beklemeli miyim negatif çıkarsa? Geç öğrenenler var mı aranızda
mrs Ben 10 gün geçmişti evde kaset tipi olan teste ögrendim 15.günde kanda çıkmıştı değer baya yüksekti
imrangulll _kubranurr_ Sağlık ocağı 1 hafta önceden kesin sonuç vermez demişti bende pazar gününe kadar olmazsam eğer özelde yaptırmak istiyorum o yüzden kararsız kaldım daha beklesem mi erken mi diye
Zemine11 imrangulll canım regl günününden sekiz gün geçtiyse kanda ki beta gebeysen muhakkak yükselmesi gerekir bazen test çubukları yanlış sonuç verebiliyor fakat beta değerine baktırmak için illa özel e gitmen şart değil Acil bölümünden giriş dahi yapsan sonuç çıkar
Zemine11 imrangulll regl im 1 gün gün geçtikten sonra kan da çıktı.beta değerin döllenme den 8/10 gün içinde senin kanına karışıyor en erken en kolay yolu da kandan beta değerine bakılmasıdır
imrangulll Tgcycl Bugün testte çıkmadı pazartesi günü gitmiştim doktora daha erken çıkması çok zor dedi doktor pazara kadar bekliyim en net sonuç olsun istiyorum 🤗
imrangulll Zemine11 Test yapmak istemiyorum hem güvenemiyorum kanda hem rakamını görebiliyorum hemde en sağlıklısı
Selen01 Ben adet günümde olmayınca test yapmıştım çift çizgiydi, sabahına kan verdim 212 çıkmıştı beta. O kadar çok gecikmeye gerek yok bence ama bilemedim 🤷♀️
imrangulll Selen01 Aslında bencede yok ama sanırım onlarda kesin sonuç olsun diye istiyor. Benim sağlık ocağındaki doktorum çok iyi ama adetin 1 hafta geçmeden gel demişti bende o yüzden özelde yaptırmıştım pazartesi daha gözükmesi çok zor demişti 2 gün gecikmişti o zaman. Gözükende çok oluyor tabi ama geç döllenme olanlar için adetten 7-10 arası yapın diyolar bende geç öğrenen oldu mu diye merak etmişim ☺️