Taze_hamis Nehirr88k canım benim bende çocuk istiyorum olmuyor. 2 kez hamile kaldım biri düştü biri karnımda öldü.. yazın üste kalsın diye yazıyorum benimde olmuyor çocuğum gamile kalamıyorum 😞 rabbim en kısa zamanda nasip etsin kucağına almayı kuzum 😞
Gull2110 Nehirr88k eşimin morfolojisi 0 di 6 ay sonra morfoloji 1 ile tedavisiz hamile kaldim canim cok sukur 11+6 yiz su an darisi sana rahim filmi cekildigim ay hamile kaldim hic umidini kaybetme Rabbim o kadar buyukki
Ergul_00 Nehirr88k benim Eltim 3 defa tüp bebek yaptı 2 düşük..3.su 4 sene sonra oldu ve sonra zaten olmuyor die korunmadilar birkaç ay sonra doğal yoldan hamile kaldığını öğrendik 😊Rabbimiz mucizeleri çoktur hanımlar inanın ve isteyin ondan
Sesem Evet böyle bir tanıdığım var 0 dı ikiz tuttu sonra sağ salimde doğdular umutsuz olmaz moral çok önemli Allahtan umut kesilmez.
Nehirr88k Sesem ne güzel Rabbim bizede nasip eder insallaH gercekten manevi anlamdada maddi anlamdada çok zor
Sesem Nehirr88k evet tahmin edebiliyorum hele ki çocuk görünce gözünüzün içi gülüyorsa tez zamanda Allah nasip eder inşallah aminnnnnnnnnnn.
Nehirr88k Gull2110 umdumu hic kesmedim ama güzel haberler duymak bana daha cok umut veriyo Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah
Ergul_00 Nehirr88k ne demek olduğunu blmiorm morfolojinin..kaynimin spermleri yok denecek kadar azdı elitinin de bir yumurtası calismiyordu
Nehirr88k Ergul_00 Anladım canm bizimde aynı durum çok sükür bnde bi sorun yok Rabbim insallah banada isteyen hakeden herkese nasip etsin insallah