Menes Anneler özel hastanede Doğum yapanlar hastane valizini nasıl hazırladınız çoğu şeyi hastane de veriyormuş yani fazladan koymaya gerek var mı yada gerçekten hastane verdi mi listelesindeki şeyleri eksiksiz Acıbadem’in listesinde çoğu şey yazıyor bilgi almak istedim
MelekEzgi Menes Bebek için hiçbir şey götürmeye gerek yok. Kendi kıyafetini giydiriyor Acıbadem hemşireye kıyafet vermezseniz. ☺️ Bezinden, pişik kremine kadar veriliyor. Ben yine de götüreceğim ama. Özenerek aldığım kıyafetleri giydirmek isterim. 🤗
Blgky Menes ben haftaya yapıcam inşallahh gün bekliyorum doğum için ☺️ 38deyim orda hemşire ebelerle görüştüm ben evet herşey veriliyor ama sen mesela özel kendi zıbınını vs götürebilirsin ıslak mendil bez ped vs hepsi var orda banyo için havlu falan hepsi ama ben yinede kendim aldıklarımdan koydum
Blgky Menes Altunizade acıbadem bu arada diğerleri aynımı bilmiyorum tam. Hemşirem kısa kollu zıbın istedi bebiş için sadece eldiven şapka bolca ben sezaryen olursa diye 5 6 tane koydum takımlayıp
gurcem Acıbademde yapmadım ama ozel hastanede yaptım bıze bıse vermedıler valla.Yada benım herseyım var dıye gerek mı duymadılar acaba😂
Menes Mervezumra listelerinde yazıyor listelemişler ama burda hastane valizi hazırlayan annelerin postunu okudum da baya baya bişeyler koyan var napcağımı bilemedim 🤦♀️
Mervezumra Menes bence her ihtimale karsi 2 ser takim koyun garanti olsun belki onlari giydirmek istemezsiniz😊