Ozeyyneb
Selamlar
Ben Şule Selmana gidiyorum. Çok memnunum. 38+4üm. doğumdan sonra da tecrübemi yazacagim inşallah ancak esas beğenme sebebim doğal doğumu desteklemesi, işini titizlikle yapması, gerekli açıklamaları yapması.
Şule Hanım KASAV ve Istanbul Doğum Akademisi ile irtibat halinde. Kendisi haricinde Gülhan Cengiz, Yusuf Olgaç ya da Hakan Çoker gibi doktorları da tercih edebilirsiniz. Hepsi benzer anlayışta.
Şule Hanımın muayenehanesi Fatihte. google mapste gözüküyor. muayene ücreti 250, ayda sadece bir kez ödeme yapıyorsunuz. son aylar kontrollerde ödeme yapılmıyor, ayda sadece 250 yani.
doğum için kendisi 5bin özel ebe için bin tl aliyor. anlaşmalı olduğu hastanelere ayrıca ödüyorsunuz. Taksim Acıbadem, Bahçelievler Medipol, Fatih Medikal Park, Türkiye Hastanesi ile anlaşmaları var.
Şule Hanım KASAVda müfredatını kendilerinin oluşturduğu bir ebe tarafından verilen 10 saatlik eğitime yönlendiriyor. doğum nedir , hormonlar, egzersizler, nefes çalışmaları, tavsiyeler üzerine bir eğitim.
sezaryen olmak durumunda da kalsam bu ancak gerekli olduğu için olacağına inanıyorum. doktoruma güveniyorum. hak hukuk bilen, işini etiği ile yapan biri.
ben 33.haftaya kadar başka doktor takibindeydim yurt dışında. 20 kilo almıştım. dikkati sayesinde şeker diyetine başladım. 2 kilo verdim. diğer doktorla devam etsem kordonda tıkanıklık riski olabilirmiş. Allah'a şükür kendisiyle birlikte olmak nasip oldu.