Naciye1303 Hanımlar merhaba ben şu an 10+3 hamileyim iki hafta sonra 12 haftalıkken Siirt'ten Osmaniye'ye gitmem gerekiyor ve 9 saat sürüyor bebeğim için korkuyorum. Sizce tehlikeli olur mu?
Fatma9494 Naciye1303 cnm doktoruna daniş önce bn 9 haftalıkken edirneden hataya gittim bisey olmadi şükür 😊
Grhn Naciye1303 doktorunuzdan izin almanız gerekiyor bir sorun yoksa izin verir. Kan dolaşımı için 2 saate bir mola verip yürümeniz gerekiyor çok önemli. Doktorum söylemişdi . Gidersenız bu şekilde yspmanız gerek
Anasinifci Ben doktorumdan izin alıp ağrıdan yozgata 13 saat yolculuk yaptım. Bir hafta sonra da dönüş yaptım.
Naciye1303 Anasinifci Bende bir hafta sonra dönüş yapmayı planlıyorum yalnız molalar haricinde hareketsiz kalmak beni korkutuyor.
sokomel Bence doktoruna danışmalısın, durumunun riskli olup olmadığını doktorun bilir. Ben böyle önemli şeyleri doktoruma sorarak karar veriyorum. Yolculuğa çıkmadan önce de sordum. Ne dese onu yapacaktım.
GokAnne 8 haftalıgım haftaya ucakla yolculuk yapacagım doktor sıkıntı olmadıgını söyledi, sende bi danış kontrol etsin için rahat çık yola