Senarslanceliktas asliakn40 bende sizinle aynı durumdayım 7 hafta 5 günlük oksapar 4000 kullanıyorum 2 bebeğimi kaybettim hatta biri 21 haftalıktı Allah inşallah bidaha yaşatmasın
Hatice_talan8155 Senarslanceliktas bn de ocak ayında 7 aylık bebeğimi kaybettim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Zor çok zor gerçekten . Ama rabbim büyüktür bize öyle hayırlı kılmış nasibimizde onu yaşamak varmş ne yapalım😊 Rabbimden gelecek her şeye razıyım verende Allah alan da 😊🤲 şimdi 7 hafta 5 günlük hamileyim ilk kontrolüm yarın inşallah Allah izin verirse kullandığınız şey ne dmek oluyor acaba söyleyebilir misiniz? 😊
asliakn40 Senarslanceliktas allah korusun inşallah yaşatmaz rabbim 1 günlük bile olsa o annelik duygusu çok farklı
Edanur58 Prenses39 bende senin gibi düşünüyorum canım belirti yok ya ama çok şükür bu da iyi ya herkeste bir olmazmış belirti filan sağ Salim alırız kucağımıza inşallah 🥰
Annnnneeesss Reyhann93 merhaba canım benim de sata göre 6+4 ama ultrosona göre 6+2 herhangi bir aksilik şuanda yok dedi olması gerektiği gibi dedi doktor ama ben dha önce iki kayıp yaşadığım için korkuyorum
Arzum98 Safiyemrah selam canim ben gitdiyimde ilk gorunmemiwdi korkmuwduk ikinci gitdiyimde 6haftalik olmaliydi 5 hafta 3gunlukdu korkma inweAllAh guzel olur canim 🤲🤲
Ipeku Merhaba 5+6yim bende pazrtesi ins gidicez kalp atisi icin. İnanılmaz bulantim oluyor resmen ac geziyorum sizlernde boylemi kizlad 😔
Elifyusuf41 Kızlar 7 haftalık hamileyim dünden beri kahverengi koyu akıntı geliyor dün gecede kasıklarımda ağrı oldu yaşayıp doktora giden varmı pazartesi günüde kalp atışlarını duymaya gidicez
Neslitml Bende 7+3 üm dün kahverengi akıntı oldu doktora gittim bişey yokmuş merak etme oluyormuş öyle arada .
Elifyusuf41 Neslitml ama benim hemen hemen 4 gündür falan kahverengi leke geliyor ister istemez kafam takıldı pazartesi artık dört gözle bekliyorum
Neslitml Elifyusuf41 coraspin veya kan sulandırıcı kullanıyormusun bende onu kestiler . Cumarteside kırmızı renkte kanamam oldu hatta . Bende çok telaşlıydım ama artık strest yapmamaya çalışıyorum strest tetikliyormuş çünkü Allah ne derse o olcak inşallah kucağımıza almak nasip olur hepimize🙏🏻
Merbe61 Elifyusuf41 benım bir haftadır geliyor kahverengi leke nornalmıs bu arada hormonlar dan oluyormus
Elifyusuf41 Neslitml yok ben Akdeniz anemisiyim bana kan iğneleri kan hapları yasak sadece progestan kullanıyorum ama dediğin gibi stres ve kafaya takmak gerçekten çok etkiliyor oluruna bırakmak lazım ama işte ister istemez kafamıza takıyoruz
Elifyusuf41 Merbe61 hadi yA sağol canım herkeste farklı demek ki mesela hiç bulantım yok arkadasım regl gibi 1 hafta kırmızı kan görmüş
Ozqe_tolqa Merhaba kızlar bnde bugün öğrendim 😊 4+3 haftaligim ama bulantım var bu kadar erken normal mi