Tugba40 Kızlar sizce günlük taze inek sütü mü yoksa hazır süt mü, ben günlük inek sütü içiyorum tanıdık biri taze sağıp getiriyor sağolsun ama haZır için diyorlar sizce 😊?
Kizkalesi Tugba40 taze iç ama iyi kaynat en az 15 dk. Kutu sütlerin üretiminde çalışan Bi arkadaştan öyle şeyler duydum ki tiksindim. İçiceksen torku iç bştane marka daha varda güvenilir hatırlayamadım. İçim ve pınar en kötüleriymiş
Minica_Eylul Kizkalesi her duyduğumuza inanmıyoruz pınar da çalışan biliyorum çok yakınım sütünü de alıp iciyorum dogru bilginiz olsun istedim👍 saglikli gunler diliyorum ☺🙏🏼
Kizkalesi Minica_Eylul bilemiyorum canım orasını bu arkadaşım gıda mühendisiydi firmasında çalıştım dedi
Kizkalesi Syma95 a101 bim şok da falan yok. Ben yerel bir marketten alıyorum canım. Yarım yağlı ayrıca kokmuyor da. Bide sek süt iyiymiş aklıma geldi o.
Tugba40 Bende her gün bir bardak inek sütü içiyordum aslımda benim içmemem gerekiyor toksoplazma geçirmemişim çünkü, son ayım olduğu için içeyim dedim ilk Zamanlar içmedim çünkü