Aysultan Kızlar bu gün radyolojide ayrıntılı ultrason vardı kafama takıldı koridor mr ve röntgen odaları vardı usg odasının yanında karşısında peki ben o koridorda bulunduğunda ışın almış olmurmuyum
Gizemgizem Aysultan Hayir olmazsiniz. Odalarin kapilari kurşundur ve x isini gecirmez diye biliyorum. Ayrica orda kapida yazae zaten gebeler giremez diye. Merak etmeyin. Mr da zaten x isini yoktur. Rontgende vardir.
Minnosunannesi Aysultan ben bizzat içine girip röntgende çekildim. Mecbur olduğu için tabi . bu kadar korkmayın sakınan göze çöp batar derler
Aysultan Gizemgizem odaya girerken tüm kapılar kapalıydı çıkarken açıktı sanırım çekim yoktu o esnada bi anda içime kurt düştü usg raporunu almadan çıktım hastaneden teşekkür ederim cevap için😊
Aysultan Minnosunannesi aynen sakınan göze çöp batar haklısınız gebeliginizi bilmiyormuydunuz röntgen çekildiginde
Minnosunannesi Aysultan 6 aylık hamileyken çekildim . Mecburdum akciğerimde bi sorun olabilirdi . Çok doktorada sordum hergün telefon elinde geçirdiğin radyasyondan daha az dedi
Aysultan Minnosunannesi çok geçmiş olsun telefon elimizden düşmüyor evde kablosuz modem var artı küçük ev aletleri bunları düşünecek olursak evet dr dedigi dogru