SevincSaracc Kızlar göğüs ucunun çıkması için öneriniz var mı emzirmekte zorlanıyorum göğüs uçlarım hiç yok 😔
Mondlicht SevincSaracc denemeyi bırakmayın zamanla alıyorlar benimki de içe dönüktü dümdüz yani ama kızım 2. Ayın sonunda daha rahat almaya başladı emme refleksi biraz daha gelişince
gurcem SevincSaracc kuzum elektrıklı makıneler acayıp cıkarıyor ınanamazsın ben cok sagmaya calıstım tecrübe ettım yanı😍 olmayan bası cıkarır kucuguda buyutur net bılgı cunku makıne resmen somuruyor
HaticeNehir SevincSaracc silikon meme uçları var eczanelerde cnm. Benim sol doğuştan içe dönük çıkmıyor hiç Bi şekilde doktor çıkaramam süt kanalların kapanır emmeyi bırakınca istersen çıkarırım dedi sağ sütünü dedi bende o uçlardan alıcam doğum yapınca
Dilara38 Benim de küçük ama tamamını ağzına alıyor 2 gün oldu çıktı bile sürekli emzir ağzına meme başının tamamını alsın
cqdm46 Kızlar benim bebeğimde dünden beri emiyor emerken biraz göğüs ucumu acıtıyor,emzirme bitince de hassasiyet hissediyorum. doğru emiyor gibi ama yeni oldugu için ağrı olur mu böyle?