Cananbaran Kuzular bnm durumumu biliyorsunuzdur erken doğması lazım bebişimin 35 yada 36 haftada Doğum olucak acaba sezeryanmı olur yoksa suni sancı verirlermi bu haftada çok normal Doğum istiyorum ama bilemedim bu haftada suni sancı veriliyor mu🙁
ozgeustun Cananbaran açılmamış rahme sancı vermezler diye biliyorum aksi seni bebeği çok üzer yorar. Dr un belirler vücuda göre. Neden erken alınmalı bebek?
Simgeeee Cananbaran canım durum tam olarak nedir bilmiyorum neden erken dogurman gerekiyo? Gidişat nasıl olur allah bilir 😂 sunni sancı bir iki cm acılman olup da ilerlemiyorsa veriyorlar. Ya da suyun gelmişse ve acılman hızlı ilerlemiyorsa. Kendi isteğinle erken dogum istiyosan sezeryan olur. Açılma olmadan sunni sancı vermezler
bsra18- Cananbaran rahimde kasılma vs yoksa suni sancı vermezler diye biliyorum muhtemelen sezeryan olur canım
aleyna-04 sezeryan daha iyi bence ben sezaryan olacam normal doğum çok zor yaa ablam bir hafta önce doğum yaptı öldü dirildi dikiş acısı çekerim ama o sancıyı asla :/ bence düşünme bile hatta kendşn sezeryan iste stressiz gözünü kapat ve bebeğine kavuş
Kucugum51 Sezeryan ıste bence cnm ☺️ben kendi ıstegımle sezeryan olacam zaten doktorum da bebegım iri oldugu ve ilk dogum oldugu ıcın zorlanacagımı söyledi sezeryana karar verdik
YDE Cananbaran bebeğiniz biraz küçük olması sebebiyle suni vermek istemeyebilir doktorlar. Çünkü kimi zaman kalp atışını yavaşlatabiliyormuş suni. Birde hiç açılma olmayan hazır olmayan rahime suni vererek doğurmaya çalışmak bence sizin için acılı olabilir. Hiç riske atmayın zaten sağlık durumunuzla ilgili sanırım erken alınması da. Bence sezaryen olun