Meeerveunal Merveyucel ben bime gelen aktüel ürünü almıştım gayette güzel çok bi marka araştırmana gerek yok canım hepsi aynı sadece yan turucuları olsun ve yeterli yükseklitke olsun yeter başka bi özelliği yok zaten
Suheyla19A Merveyucel bende bime gelen ürünü aldim simdilik iyi biseye benziyor kullanmadim henuz ama örtüsü çıkıp yikanma özelliği felan var yan tutmaclari yüksekliği vs var markali olan ürünlerdeki tum ozellikleri barındıriyo
Glybskl Merveyucel ben BİM’den almıştım canım reflü yatağına çok para verme 50li fiyatlarda olanlardan alabilirsin marka önemli drğil önemli olan kavisli ve yan kolları olması
berf_16 Deletedmom099 kızlar illa reflü yatağı almaya ihtiyaç varmı bi ihtiyaç durumunda almak daha doğru olmazmı ?
Glybskl berf_16 mutlaka öneriliyor yenidoğan da canım kusma probleminden ötürü reflü olabiliyor veya gece yatarken kusuk Boğaz’a kaçmasını da önlüyor bebekte
Deletedmom099 berf_16 ben bebeğime oda yaptım ayrıyetten anne yanı beşik aldım sepet beşik tarzında onun içine koymak için aldım ama o sizin tercihiniz doğduktan sonra ihtiyaç duyarsanız da alabilirsiniz
pyymamm Merveyucel bimden aldım kaliteli duruyor. Bebekli arkadasım kullanmıstı baska marka ams bunuda cok iyi buldu
Tgb2310 Bi iki gün önce e bebekte kendi marksı50tl idi Bende sevi bebe aldm yatağın delikli olması bebek kussa bile ağzınu nefesini tıkamıyormş sözde
berf_16 Deletedmom099 anladım çünkü artık yan yatış yastığı vs de var ya kusunca boğazına kaçmasın diye ben ondan aldım