Sibel1991 Busemasalpoyraz son 25 🤭🥰 hem korkuyorum hem heyecanlıyım ☺️doğum süreci nasıl olacak bebeğim kime benzeyecek gerçekten beni hissedip ağlarken susacak mı o ilk ten temasını çok merak ediyorum en önemlisi annelik nasıl Bi duygu yaşayıp görecez inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Busemasalpoyraz Sibel1991 amin canm insallah sizlern guzel hikayelrni okucaz burda 😍 rabbim bi ancida kurtarsin
Kucugum51 Busemasalpoyraz son 19 canım 1 ocak dogum sabırsızlık la beklıyoruz ☺️ bu arada sezeryan bizim ki istege baglı ve bebegımn kılosu fazla 2 hafta onde cnm
Anne26 Son 85 gün ama hep erken doguracakmisim gibi bi his var icimde ve ogluşum cok hareketli uyku düzenimde bozuldu heycan hat safada
Bestte9989 Busemasalpoyraz son 58 gün 😅 tek sıkıntım misafirliğe gidersem ya da gelirlerse oturmaktan olan sırt ağrısı 😊 1 saatten fazla oturunca mahvediyo 😅
Busemasalpoyraz Bestte9989 ay sorma ayakta biraz durim dolasm diyorum gittigim yerde otur otur die tutturyolar diyorum artik sirtim agrio oturmaktan 🤣🤣
Mehtap_Aktas94 75 gün🙈 doğuma henüz karar vermedik çocuğun gelişi önemli tabi ki ama ilk niyetim normal doğum inşallah herşey Yolunda giderse
Busemasalpoyraz Mehtap_Aktas94 benmkide belli deil ama bende normalciym yani doktorma israrla diyorum hatta normal geliosa birak normal gelsn hahah
Ndrkbr 69 gün kaldı kızlar sanki hafif hafif su sızıntım oluyor doktora gittiğimde söyledim muayeene etti akıntı dedi ama hala sızıntı var sizde de oluyor mu?
Busemasalpoyraz Ndrkbr valla sulu bir akinti geliyor benden ama su degl yani doktora sormstm bu zamanlar akintin degisir demsti
Ask_H Busemasalpoyraz valla ben geceleri dönmekten çok uyuyamıyorum bende çok rahat sayılmam canım buna şükür eskiye oranla şu son 1 kaç gündür eskiye oranla daha iyiyim
Bestte9989 Busemasalpoyraz oturduktan sonra uzanmayinca istediğin kadar ayağa kalk ağrımaya devam ediyo bide 😂