KucukAnne538 CanNurdan Benim biraz erken başladı galiba ilk haftalarda normal mi 17+4üz 3 4 haftadır benimde geçmeyen mide ağrım var çözüm bulursanız bende öğrenmek isterim🙏
Adel001 CanNurdan ah kardeşler ahh yemin ediyorum hamileliğin bu aşamalarını görünce gözüm korkuyor😶 Allah hepinize yardımcı olsun az kaldı sabr edin❤️
aleyna-04 KucukAnne538 ben 24 haftalığım bendede aynu ekşime var bizde bebeğin saçları çıkınca oluyor diolar soğuk süt iyi gelio bana
CanNurdan Mihri23 oszgestar OzgeGunes KucukAnne538 Baharkrgc kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim benimki yanma değil de ağrıydı yanma için gaviscondan başka birşey hayrettmiyor zaten de çok ağrıdı midem sızıp kalmışım uyandığımda geçmişti teşekkürler yardımcı olduğunuz için
ilknurmom Gaviscon ve rennie ye sanirim iyi diyorlardi ama laktozsuz sütte iyi gelir diye biliyorum ama emin de degilim
Baharkrgc Şu saat oldu hala uyuyamadım çok kötü hem bel ağrısı heö mide yanması valla yoruldum artık🙄
oszgestar Baharkrgc kaynamış suya limon dilimleri atıp bekletip içmeni öneririm çiğ soğan baharatlar bendrde aşırı yanma yapıyor ve limonlu su çok iyi geliyo maden suyuda iyi geliyo limonun kokusu ekstra rahatlatıyor🥰
ilknurmom CanNurdan canım agri icin bence bi doktora gorun sadece karin agrin mi vardi kasiklarda da var mi
Sabgul42 Canım benim ki de aynı yanma değil böyle taş gibi bisey çöküyor miğdeme fena ağrıyor özelikle uyumaya yakın oluyor 🙄ılıktan sıcak süt yapıyorum ballı o çok iyi geliyor bana size etki edermi bilmiyor onu içince uyuyabiliyorum 😍
CanNurdan Adel001 🥰 aslında çok keyifli geliyor bana hala çocuğum hiç sıkıntı çıkarmadı baştan beri bu kadar da olsun di mi teyzesi
Mervan CanNurdan günde 1 en fazla 2 tane maden suyu tüketin yada yoğurdun yanında biriken sarı suyu için çok iyi geliyor bende gastrit var 28+2 yim şu ana kadar hep bunları tükettim çok iyi geldi tavsiye ederim 😊