Thrmt_19 [silindi] benim dusuncek tek isimleri col seviyorum. Zeynep tek basina cok guzel bir isim bence.
Edaa3595 Mltm_ozdas_ yazınızı gördüm hemen yazmak istedim bi kızım olcak adını Gül Yade koyucam 2. Kızım olursa nasipse Nil Bade olucak 🙏🏻😍
Mltm_ozdas_ Edaa3595 adiyla yasasin insallah😊 benimde öykü olcak adi seneler once hep bunu hayal ederdik😊
Hamismelek Unutma isim anlamini tasir bence ne ne de nazli koy bende kiz annesiyim hilal asya diye düşünüyoruz Birde canm googleye yaz ebced degeri hesaplama diye ordan koyacagin ismide yaz akil fikir degerinede bak oyle karar ver
Verdam [silindi] naz yada nazli koyma derim canim cunku cok nazli oluyor tabiki benimki sadece uyari ama genede kendin bilirsin etrafımda o ismi taşıyanlardan biliyorum da😊
Deletedmom0041 [silindi] bence nazlı güzel. Bir lise de öğretmenim hemen her kız öğrencim babaanne ismi+ Naz ya da nur soğudum naz ve nur lar dan 😁
H1z2a3 [silindi] canım nazlı ismindeki tanıdıklarım hepsi çok uyuşuk sıkıcı ve pasaklı insanlar 4 5 tanıdığım var bu şekilde 😅 ve isim gerçekten çok yansıyor karaktere