Senatorun Kizlar merhaba, 16. haftam dolmak uzere hala kilomda bir degisiklik olmadi ara ara kusuyorum sanirim o yuzden sizde durumlar ne hangi haftadasiniz kac kilo aldiniz
YudummmSu Senatorun bende inşallah 17 olucam yarın💖 ilk 2 kilo vermiştim şu an öyle devam ediyoruz bakalım
Pnrtl Senatorun bende 4 aya kadar hiç kilo almamıştım sonra bi almaya başlıyosun anlamıyosun bile🤷♀️ Kişiden kişiye değişir tabi ama doktorlar da zaten 4-5 aya kadar kilo almamaya çalış diyolar
Esraygtf Senatorun 16 dan sonra 5 kilo almıştım 1 ay da sonra saçmaladığımı farkettim 38. Haftadayım toplam 11 kilo aldm😂
Senatorun YudummmSu evet ama sizde nasil durumlar bilmiyorum ama bende acikmalar kendini gostermeye basladi ogunlerimin arasi baya kisaldi diyebilirim 😂
Senatorun Pnrtl kesinlikle asil kiloyu son aylar cifter cifter alicaz gibime geliyor ama suan kilo almamakta iste insanda bebegi besleyemiyormuyum gibi bir dusunceye surukluyor
YudummmSu Senatorun benim günüm günümü tutmuyor ki 😞 tam oh geçti bulantılar diyorum hoop tekrar başlıyor 😔 bulantım geçse hiç sorun etmicemde kiloyu işte...
Senatorun Esraygtf inanirim cunku su zamanlarda benimde istahim inanilmaz acildi birde 4 ay boyunca kusmaktan birsey yiyemeyince bir saldiris olabilir yani benimde 😂🤪
MNursel Canım ben 20 inci haftamda kadar kilo almadim karnımda çıkmamıştı hic. Düz bir karınla dolaşıyordum. Hatta 6 kilo vermiştim çok istifar etmekten. Sonra çok güzel kilo alıyorsun 😀 8 kilo aldım 20 inci haftadan sonra 39 a girecegiz bizde 🤣
Senatorun Tubaaa-91 supersiniz o 7 kiloda zaten bebek sivisi vs dogumdan sonra direk eski kiloda olursunuz 🌸
Tubaaa-91 Senatorun şuan için bebek 4 kg ma yakın bide suyum fazla ben hamile kalınca kesin dedim 20 üstümü görürüm normalde iştahlı biriyim ama ilk zamanlar kusma bulantı yaşamadım hiç yemek içmek de normal hayatıma devam ettim Allah kısmet ederse bu kilo da gidince şu kossskocaaaaman göbeğim düz olsun istiyorum :))) ikiz bebek bekliyorum sanıyorlar
Oguzaysel Senatorun kesinlikle 😄şuan 2 haftada 1 kilo alıyorum nerdeyse 🙊 neyseki göbeğim öne doğru yumurta gibi oldu , kalcalarim genişleseydi zor verirdim bu kiloyu🙈
candanote Iste hamile kafasi bu demek😂 kimimiz cok aldik kimimiz almadik ne istedigimizi bilmiyoz🤰 Ben 21 deyim 6 kilo aldim ilerisinden cok korkuyorum🤦♀️😊
Senatorun candanote kesinlikle hamilelik psikljisi cok tuhaf aslinda kilo en son dert edicegimiz sey olmali cunku hamilelik cok kolayda bi surec degil ama iste biz kadinlar 😂
Senatorun YudummmSu kesinlikle ama suan bu haftada benimde iki gunde bir seklinde gibi cok azaldi bakalim ins biter
duyguyilmaz 16da zaten cogu kisi almiyor hatta kilo veriyo. Sonrasinda hizlica alacaksin zaten oyużden baslarda boyle olmak eniyisi.
Senatorun duyguyilmaz kesinlikle baslarda da alanlar var sanirim biz yine kusmaktan bi tik daha kilo konusunda sansli oluyoruz gerci kusmaktansa kilo almayida tercih ederdim