busra-mutluanne1 Kızlar bu haftalarda bunu yaşayan oldu mu normal mi ya azıcık bi sıvı gelmiş iç çamaşırdan farkettim çok mu erken geldi bu sıvı doktora yazacaktım saat çok geç olmuş diye yarına bıraktım😬
Busraay_ busra-mutluanne1 benimde seninle aynı haftada gelmişti, gayet normal birşeymiş canım endişelenmene gerek yok sütümüz geliyor 😅
Dkktlbsra busra-mutluanne1 az önce fark ettim benden de gelmiş öyle fazla değil azıcık ıslaklık vardı ucunda sordum etrafımdakilere süt dolduğu için dedi
Hayalperesttt Benim 4. Ayda akmaya başladı doğurama kadarda devam etti. Süt yani o hormonlarla alakalı
busra-mutluanne1 Hayalperesttt erken değil yani demi canım ilk hamilelik olduğundan acemilik şeyi dedim acaba çok mu erken iyi bişey mi kötü bişey mi ondan takılmıştım çok teşekkür ederiim😘
busra-mutluanne1 Dkktlbsra siz kaçıncı aydasınız bende iç çamaşırımda farkettim azıcık ondan ilk defa geldi başıma bilemedim o yüzden canım🤷🏻♀️
Caglatpl Süt doluyor gögüslerimiz sıkmayın serbest bırakın büyük sütyen giyin sıkmasın o illk süt bebegecok önemli her damlası
busra-mutluanne1 Caglatpl sütyeni çıkarttım zaten görünce sıkmasın baskı olmasın üstüne diye hemen😬 teşekkür ederim gebeliğin her ayında normal bişey o zaman bu durum dimi🤷🏻♀️
busra-mutluanne1 Dkktlbsra siz bizden büyükmüşsünüz maşallah diyeyim🤗 normaldir sanırım ya bi daha 5. Aydayız ama
busra-mutluanne1 Busraay_ teşekkür ederim canım benim🥰 aklıma sadece çok mu erken diye gelmişti son aylarda mı olması gerekiyor diye😊
Busraay_ busra-mutluanne1 yok normalmiş ilk gebelikte böyle endişeler oluyor haklısın bende tedirgin olmuştum, aklında bulunsun o sütü sıkmamak gerekiyormuş yani kendi akmadıgı sürece göğüsünü sıkma ben ilk geldiginde inanamayıp bir iki kez sıkmıştım zararlıymış 😅
busra-mutluanne1 Esraygtf teşekkür ediyorum daha erkende gelebilirmiş demek ki🥰 yok sıkmadım çamaşırı çıkardım hemen baskı yapmasın diye korkudan😅
busra-mutluanne1 Busraay_ aynen sorma ilk hamilelik tüm evhamların kaynağı😅 teşekkür ederim tekrardan perşembe ayrıntılıya gircem inşallah ordada sorcam meraktan bakalım😊
busra-mutluanne1 Esila4549 teşekkür ederim yok yok sıkmadım şaşkınlıktan hemen çamaşırı çıkardım baskı yapmasın üstünede daha fazla gelmesin diye🙂