laboratuvarbebegi1 Sezeryanla doğum yaptım küvez e aldılar çok hızlı nefes alıyormuş solunum sıkıntısı var yani en az 5 gün kalacak dedi enfeksiyon 18de 25 e kadar normalmiş bebeği küvezde kalanlar bilgi verir misiniz biraz 😒
HilalAltun laboratuvarbebegi1 benim ilk yavrum beş gün kaldı.. solunum sıkınızı vardı başında bişeyle solunumu düzenlediler. Bir iki güne o çıktı. Sonra emzirdim orda.. Sonra beşinci gün çıktı. Her gün gittim. Süt verdim. İlk süt olduğu için elle sağım yapabilirsiniz
Canimoglumkubra laboratuvarbebegi1 canm yeni doğum yaptım ben bir hafta oldu.ayni.sikintiyla oğlum kuvezde kaldı 6 .gün ciktik çok.sukur korkma Rabbim korur meleği 🙏🙏🙏🙏sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
gurcem 3unde dogum yaptım erken dogum oldugu ıcın solunum sıkıntısı vardı kızımın.Hala küvözde gun vermıyorlar burda ıyıyse cıkarıyorlar zaten😇
laboratuvarbebegi1 Nl-oguz3561 çok hızlı nefes alıyormuş sanırım enfeksiyondansa bir kaç güne çıkar dedi 11 de bilgi vereceğiz dediler
laboratuvarbebegi1 gurcem dün biraz masaj yaptım ıslandı canım pombayla gelir mi canım acaba birazdan yukarı çağıracaklar sağacaklar canım
gurcem laboratuvarbebegi1 sakın sakın pes etme elınlede cok oynama yara yapma.Eve gıdıp sıcak suyun altında yıkandıgında gogsune bol bol sıcak tut zaten masallah durduramıcaksın♥️ Sımdı pes etmıyor ıkı saate bır 15er dakıka her gogsune sagmaya çalışıyorsun.Gelıyor canım gelmez dıye bıse yok.Once cay kasıgı gelıyor sonra yemek kasıgı sonrakı gunler artk bebegın doyacak sekılde.Aman aman sık dısını kafana bıse takılırsa sor bana yenı dogm yaptm ben
laboratuvarbebegi1 gurcem Sağol canım Allah razı olsun wee baby popması almış kardeşim. baya uğraşıyorum vallahi desteğinle daha da uğraşacağım ❤️❤️
gurcem laboratuvarbebegi1 ugras kuzum hergun dahada cogalır ıcını ferah tut.Pes etme dorduncu besıncı gun goreceksn♥️