ozgeya Eymensmom35 Eğer metal varsa yasak.Vücudunuzdaki bütün metal içerikli eşyaları çıkartıyorlar çünkü☺️
Beyzaharun Eymensmom35 e çıkınca takarsın çıt çıtınıda doğuma giderken aklınıza çıt çıt takmakmı geliyor milletin ağlamaktan çöpü çıkıyor siz saç düşünüyosunuz🙄biraz doğal olun ya
Tubaaa-91 Bilgim yok :)) ama neden girilmesin 😍 benimde var ağır geldiği için düşünmemiştim aklıma girdin 😔😔🤩🤩
Eymensmom35 Tubaaa-91 bi yorum denk geldide hemşire Kıza demiş butun metal eşyaları çıkarın saçını falan cıkarmıs düşündürdü benide 🙄😂
EbruIrmakAhmet Eymensmom35 saçı bilmiyorum ama evet bütün metalleri çıkartıyolar küçücük hızmamı bile çıkartmışlardı benim
Buseeeeee Metal canim büyük ihtimal girilmez çünkü yüzük küpe kolye hepsini çıkartıyorlar ki sana tavsiyem takma kafana ağırlık yapmasin çünkü doğumdan sonra bir kaç gün baş ağrısı oluyor .
Eymensmom35 Beyzaharun çıt çıt takılıyorda bilmen gereken bişey var kaynak dedğin gbi kolay takılıp cıkarılmıyor kaynaktan bahaediyoruz biz😉😉
Beyzaharun Eymensmom35 çıt çıt ayrı birşey kaynak ayrı birşey kaynak dicektin ozman . Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme