[silindi] Yarın bebişimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım kızlar ❤️ 15+2 günlük olacağız yarın inşallah 😊🙏 sizler öğrendiniz mi ?
hilalyavuz [silindi] ben de tam 15deyken %80 oğlum olacağını öğrendim 💙 2 hafta sonra gittiğimde tamamen kesinleşmişti şu an 19+4 olmak üzereyiz 🥰 ayrıntılı için gün sayıyoruz biz de 🤲🏻☺️ Hayırlı evlat olsun inşallah bebeğin 🤲🏻☺️
Cansinsen_ [silindi] canım ben o haftada çoktan öğrenmiştim 13+1 ken erkek demişti doktor öğrenince haber ver olurmu sağlıçakla gelsin😃💕
Ecemre [silindi] bende cuma günü gidiyorum 13+6 olacak gösterir inşallah 😍🙏🏻 Çok heyecanlıyım sağlıkla gelsinler inşallahh😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Umer [silindi] yaaa ne guzel canim biz daha ogrenemedik 10 gum once gittigimde gostermedi suan 15+3 haftaya gidicez bakalim insallah biz de ogreniriz hayirlisi olsun canim ☺🙏
[silindi] hilalyavuz canım benim teşekkür ederim hepimizin sağlıklı sıhhatli çocukları olur inşallah ❤️❤️❤️
[silindi] Cansinsen_ ben en son canım ikili taramamda gitmiştim hastaneye o zamanda 11+2 günlüktük doktorum herhangi bir tahminde bulunmadı 1 ay sonra gel dedi yarın gideceğim bakalım inşallah bebişim gösterir kendini ❤️😊😊
[silindi] Umer inşallah bende öğrenirim yarın canımm benim ❤️ Sabırsızlanıyorum çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip eylesin
[silindi] miine Göstermeyince göstermiyorlar inatçıymış bebişin o zaman ☺️ Rabbim gönlüne göre versin ❤️
[silindi] Cansinsen_ keşkee öğrenseydim hiçbir şekilde pozisyonula göstermedi tahmin olarak kız dedi ama 🥰 belli değil kesin diyemedi doktorum canım