Meloo Kadirkubraumut19 ee tabikide artık son haftadasın nst de sancınız cıkmadı mı doktorunuz ne diyor
Meloo Foto03 nasipde ne varsa o olur sıkmayın canınızı hayırlısı neyse o olsun normal sezaryen hiç farketmez sağlıklı olunda
Esra2434 Ikiminnak benim de 22 Aralık doğumum ama Allah bilir tabi tam zamanını☺️Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza evlatlarımızı 🤲🏻
Steacher Tam 39 haftalığız. Beklenen tarih 18 aralık karnım indi ve geceleri özellikle kasıkların aşağısı bacakların gövdemiz ile birleştiği yerler ağrıyor bıçak saplanıyor. İki gündür adet olacağım da olamıyorum gibi
Meloo Leyla9292 inşallah bu sefer sıkıntısız sağlıkla atlatırsınız aynı şekilde bende umarım hersey güzel olur dualarım hepinizle inşallah 🤲
Leyla9292 Meloo ALLAH razı olsun inşallah yaa kazasız belasız geçer sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza biran önce geçer tüm sıkıntılar.
niliyy Kadirkubraumut19 benimde oluyor öyle valla yan uzanıyorm hemen geçiyo. Ama o an ayakta durmak çok zor. Doğumda da o çatı ağrısı olacak diye çok korkuyorum😱