Obsesifk Ya bu akşamları ne oluyorsa kasıklarım belim karnım ağrıyor ger seferinde sancı sanıylrum sonra geçiyor yalancı sancı olabilir mi daha 30 haftalığız
Ozgeanne Obsesifk bende de aynı durum söz konusu adet sancısı gibi gün içinde oluyor ama kısa süreli belki en fazla 2 dk ve bu Normal mis ben panik olduğumla kalıyorum 😁
Eses Obsesifk ben de 28+6 haftadayım yattığımda kasılmalar oluyor . Sizinde mi öyle yürüyünce geçiyor sanki .
Kubar Obsesifk Allahım ağrı lafını duyunca direk ayy bende de var diyesim geliyor şikayet olmuyordur inşallah özellikle idrar yaparken olan ağrılar çok zorluyor Allah şifa versin hepimize
Tugcerasim Evet bormal bunlar yokluyor bir ağrılı bir şekilde karnın taş gibi olur nefesin dahi kesilirse ve bu düzenli olur her kasılma 30 ile 60 sn arası sürerse riskli
Obsesifk Tugcerasim geçen gece kasıklarıma ağrı girdi kıpırdayaöadım bile ondan önce karnıma girdi ayaktaydım oturamadım bile gerçek sancıyı düşüneniyorum
alewer06 Tugcerasim bu dediklerinin hepsi bende oluyor bugün sürekli adet sancısı gibi kasıklara vuruyor bel ağrısı da buna eşlik ediyor ama hiç geçmiyor arada da bebek bi yerde topluyor kendini nefesim kesiliyor beynim e ateş çıkıyor bildiğin Doğum sancısı mı yani bu
Obsesifk Ozgeanne aynen ya panik oluyoruz bide eşime diyorum aha geliyor bu sefer geliyor diye sonra geçiyor 😂
Tugcerasim alewer06 doğum sancısı giderek artar ve düzenli olur dakika tut eğer düzenliyse bi doktora git
Nazel Bende de aynı şekilde sancılar oluyor.28+1 im. Sol kaşığım çok sancıyor ve sağ omzuma vuruyor sırtımdan