H1z2a3 HaticeeKckylmz bnm de en son çok zayıf demişti doktorum bakalım bu sefer nasıl olacak. Sizin ilk çocuk mu
HaticeeKckylmz H1z2a3 hayır 15aylık oğlum var bazen yemek yemeyı unutuyorum Koşuşturmadan ılk 3ay da kilo vermıstım zaten bakalım sağlıklı olsunlarda.
H1z2a3 HaticeeKckylmz bende iki çocuk var üç yaşında ve bir buçuk yaşında bende öyleyim yemek falan da kendim yapmaya üşeniyorum baya zor geçiyor 🤦🏼♀️ Kız aynıyız bende başta üç kilo verdim sonradan aldım zaten 5 kilo tek aldım 😊
Ceren_kuvvtts Zeynepdefne23 hadi maşallah Allahim sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Aras-Altay Ceren_kuvvtts evet sanki durmuş gibi başlarda çok hızlı geçiyordu şimdi zar zor gece 12 oluyor 😐
Ceren_kuvvtts Misssimsek ayyy daha minnacık 😍 Allahim sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim
Ceren_kuvvtts glsnhetina ayy kızın mı olucak hadi hayırlısı benimde oğlum olucak hiç Zaman geçmiyor bana hiiiç😥
glsnhetina Ceren_kuvvtts çoğu gitti azı kaldı son hazırlıkları falan derken geçiyor 😍🙏🙏 sağlıklı olsunlar da 🥰🥰
Deletedmom327 Ceren_kuvvtts Ceren_kuvvtts psikolojik olarak biraz kötü günler geçiriyorum bu bebeğime de yansıyor maalesef konuşmaya başladım ama keşke ikimizde daha iyi olabilsek
Ebru9360 Ceren_kuvvtts yok cnm ya okdr hareketli dgl tembel bi bebek olcak sanırım bazen 2 gun hareket etmdgi zmnlar oluyo
Zeynepdefne23 Ceren_kuvvtts insallah cnm Rabbim herkesin kucagina saglicakla aldirmayi nasip etsin, bir nefeste kurtarsin hepimizi,, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Ceren_kuvvtts Aselim19 ay maşallah ☺️☺️ Allahim sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canim
Ceren_kuvvtts Cigdemmcey hadi hayırlısı Allahim sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım ☺️☺️☺️