Zeyhall Merhaba özel levent hastanesine kontrole giden veya orada doğum yapan var mı memnuniyetleriniz ne derecede paylaşırsanız sevinirim
Tontiasya Zeyhall Canım şebnem hanıma gidiyorum doğumuda onda yapıcam nasip olursa ben çok memnunummm çok ilgili ve bilgili bir doktor
Gizeminik Zeyhall Şebnem Önsele gidiyorum ben de.. Harika bir dr.. tek bir ayrıntıyı dahi kaçırmıyor muayenelerinde çok dikkatli çok seviyorum o doğurtsun çok isterdim.. ama erken doğum riskim var.. maalesef hastanede çocuk yoğun bakımı çalışmıyor😕 o yüzden doğum için başka hastaneye gidicem maalesef..
Aycha Merhaba arkadaşlar, Hastane, Gültepe yakınlarındaki yeni binasına taşınmış galiba. Levent metrosu çıkışından sonra, hastaneye yüŕüyerek kolayca gidilebilir mi, kısa bir yol tarifi alabilir miyim? Teşekkürler.
Tontiasya Gizeminik Canım yeni hastanede yokmu yenidoğan yogun bakımı sanki var diye biliyorum eskisinde yoktu
Ocean Gizeminik canım var doktor çalıştırdık artık aktif demişti ayrıca doktor dığuma geliyo bliyorum fark ödeyip
Gizeminik Tontiasya var odası yapılmış ama aktif değil kullanılmıyor yani.. sordum bikaçkere sen doğurana kadar açılır dediler ama hiç sanmıyorum.. gece ve haftasonu kadın doğum dru da yok yetersiz o konularda😕
Tontiasya Gizeminik hadi ya valla bende var diye sormak hiç aklıma gelmedi doktor yeni yere taşınınca olucak demişti bende ona güvendim senin doğum ne zamandı
Gizeminik Tontiasya normalde mart sonu nisan başı görünüyor ama rahim ağzı kısalığım çıkınca korktum erken doğum olursa naparım diye düşüyorum her gittiğimde soruyorum açılacak diyorlar odası yapılmış ama aktif değil.. orda doğurmayı istiyordum çok sırf bu yüzden vazgeçmek zorunda kalıcam😕
Tontiasya Gizeminik benimde tüp bbeek yaa bende şimdi kararsızlığa düştüm ama benim tüp bebek merkezindeki doktorum memorialde doğum yaptırıyo 16.bin tl şebnem benim arkadaşım git onda yap doğumunu daha uyguna sıkıntı yaşamazsın demişti o yüzden bende zaten kadını seviyorum inş açılır yaa :(
Gizeminik Tontiasya sağol canım bende çok seviyorum Şebnem hanımı benim sorunumu ilk o anladı ve çok sıkı takip etti her hafta görmek istiyor.. eğer açılırsa ben de tatmin olursam dığururm orada😊 inşallahta gerek kalmaz yoğun bakıma tabi son haftaya kadar dayanırım umarım 🤲🏻 Biraz pimpirikliyim o yüzden her ihtimali düşüyorum🤷♀️
Tontiasya Gizeminik inşallah gerek kalmaz canım gerek olursa da Allah korusun hemen sevk ediyomuş başka hastaneye benim kuzenime öyle söylemişti kuzenimde ağustosta eski yerindeyken doğumu şebnem hnmda yaptı hayırlısıyla doğsunlar inşallah sağlıklı sıhhatlii herkesinkii