Deletedmom124 Mesevda kalabalık ama İlkay Ödemiş var o bayağı kalabalık tercih etmiyorum o doktoru ilk doğumu mu Vahap bey gerçekleştirdi çok memnun kaldım inşallah aksilik olmazsa yine Vahap beyle devam edeceğim
Mesevda Deletedmom124 hadiii inşallh ilkay hanımıda duydum iyiymiş cok bn akademi düşünüyorm ama bakalım 🤔 bi karar verirsem
Deletedmom124 Mesevda çok kalabalık canım sen sakin bir doktora git ben şahsen tercih etmem yığılıyorlar saatlerce sıra bekliyorsun sen hamilesin saatlerce neden bekleyesin akademi de bir bayan doktor vardı bir tanıdığım doğum yaptı çok memnundu ismini çıkarmaya çalışıyorum söyleyim size ona gidin çok önermişti çok kibar bilgili bir doktor Muş bayan doktor
iremyaren-01 Merhabalar. Bende Antakya'da Akademi Hastanesi'nde Feyruz bey e gidiyordum. Çok ilgili bi doktor ama bazı sebeplerden dolayı Araştırma Hastanesi'nde bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca İlkay hanımı da benm çevrem pek tavsiye etmiyor.
Deletedmom124 iremyaren-01 kuzenim gidiyor İlkay hanıma Vahap beyin karşısında doluşmuş millet kapıya ben hamileyim o kadar saat asla beklemek istemem Vahap bey sabahtan öğlene kadar 4 kişi alıyorum diyor bende doldurmasını bilirim diyor en güzeli sakin olmayan kafa hengame herzaman hata yaptırır
Mesevda Deletedmom124 cok haklısın canım insan tanımıyor hiç birini kalablık olunca iyi oluyormş gibi geliyor ama asla olmuyor ıstenılen ilgi
Deletedmom124 Mesevda çok doğru çok önümüzden doktor deneyim derim tercih yapın ben çok değiştirdim 6 7 tane neredeyse en son haftamda Vahap beyle tanıştım çok çektim ilk doğum da çok