Hazaaalll Bir kaç saat önce yazmıştım 1 kişi. cevap vermişti. Kanlı akıntım oldu doktora gittim nişanım gelmiş ama ne sancı ve kasılma ne açılma var. Ev yakınsa göndericem dedi gönderdi. Bu konuda tecrubeli annelerimiz var mı? Ne yapmalı ? Hareket önerileri,yeme içme önerler vs.
kr1907 Hazaaalll bence geçmiş başlıklardan cevabını bulabilirsin bu arada haftan ne ben 37+2 yim acaba ne zaman gelir nişan yada gelir mi
HvvGlKrdl Hazaaalll canim ben su anda 39+6 haftaligim ama nisan falan gelmedi.. Ama burada herkes hurma, papatya cayi, bol yürüyüş, squat, sicak dus oneriyor.. Sende deneyebilirsin.. Rabbim hakkimizda hayirlisini verain insallaah 🙏🙏🧿
begumseker Hazaaalll nişan geldikten sonra 10 gün içinde doğum gerçekleşir diyolar ama hadi hayırlısı 😇
SedaveSusam kr1907 herkesde nişan gelcek diye bişey yok canım gelmiyo diye strese girme sakın hayırlısıyla al kucağına🥰
Aynuradem Hazaaalll kisiden kisiye degisen bi durum demekki cnm bnm önce duzensiz sancilarim basladi sonra nisanim geldi duş al hurma kaynat suyunu ic Allah yardimcin olsun
Mevicka 3 hün önce nişanım geldi doktor kontrolünden sonra 🙃 ama sancı filan yok yarın tekrar kontrol var bakalım ne olacak
Hazaaalll Mevicka benim kontrolden sonra 2 kez daha geldi aralıklı olarak anlam veremedim 🤷🏽♀️ Gelsin istiyorum artıkkkk
berf_16 Hazaaalll ben nisan gelince hemen doğum oluyo diye duymadım bir hafta içerisimde olabilr diye duydum yani şuam bişey yapsanda işe yaramayabşlr bırak ne zaman gelrise gelir o sadece hurma iç sıcak duş al vajınan gevşesin maksat