Ikbalper samirsat zencefilstore diye bir hesap var instagramda orada tanesi 65 kurusa falan o klipslerin. Ben 1.45 e aldım, ipleri dilvin diye bir siteden aldım. Kağıt tasarımını kendim yaptım baskısı 30 tl tuttu🤭😔
berf_16 https://imgyukle.com/i/R2E05s ben ise bundan yaptırmayı düşünüyorum 30 tane kadar benim için anlamlı misafirlere vericem çikolata özel olarak yaptırmayı düşünmüyorum çıkolata saklanmıyo ve yiyen çöpünü yere atıyo o yüzden kabına fiyat vermekten se kalıteli çıkolata ve lokum almayı düşünüyorum bide lohusa şerbeti tamamdır 👍🏻👌🏻
Minica_Eylul berf_16 çok güzel dusunmussun bende bu gidisle cikolata ve uzerinde guzel.bir siz olan magnet yaptiracagim galiba.. çoğu yere baktım zaman en az 20 gün diyor ve fiyatlar gereksiz cok pahali..ben istiyorum ki minik bi hatıra olsun😍 teşekkürler sizlerde sağlıkla kullanın🙏🏼😊
Esen28 Kizlar kendiniz yapın dağıtırken ben yaptım demek daha güzel bence 🙈🙈 mesela ablam renkli kağıtları islatip içine çiçek tohumu attı yuvarladı kuruttu tule geçirdi dağıttı alanlar saksıya ekti vıcık çıktı çok güzel oldu