Sumeyye_g Kızlar regenesis kullanan varmı aranızda doktor ekstra yanında başka bişey verdimi ilaç olarak vitamin sadece bunumu kullanıyor kullananlar
Bebiskomm Sumeyye_g regenesis i ben 5.haftamdan 11.haftama kdr kullandım icerisinde bircok vitamin var.snra doktorm kesti 3.aydan snra zararmıs fazla oluyomus
Busrababacan61 Bende demir eksik çıktı regenesis ve demir için damla kullanıyorum. Bişey sorucam devlet karşılamıyor dimi regenesis i
Busrababacan61 Mmucizem bi ilaç vardı da onu karşılıyormuş falan muhabbeti dönmüştü dedim bunda da var mı öyle muhabbet 😂😂
Sumeyye_g Bebiskomm aaaa öyşemi ben 24 ün ben ilk başlarda başka kullanmıştım ama onları kestik buna devam çok devam eden duydum buna sormak istedim
Deletedmom2224 Bebiskomm asıl 3 aydan önce kullanılması gereksiz 3 aydan sonra başlanır bu tarz multivitaminler
Gizemabc Sumeyye_g ben 3. Ya da 4. Kutumu kullanıyorum sanırım. 37.6🙋🏽♀️ Demir ilacı, magnezyum ve regenesis kullanıyorum
efsanemel Kızlar ben de regenesis kullanıyorum 29.haftamdayım çok memnunum, doktorum 32.haftadan sonra keseceğiz dedi sizin doktorlarınız ne diyor sonuna kadar kullanacak mısınız?
Sumeyye_g Merve_kucuk banada sadece onu verdi ne kadar kullanacak mışsınız kaç haftalıksın canım bana süre vermedi ama gerçekten iyi geliyor bana da
Gunay08 Regrnesis ve decavit kullanıyorum birgün biri birgün biri 38. Haftamdayım devam ediyorum halen
Sugarclk Regenesis Demir ve d vitamini damla kullanıyorum regenesis eczane de 67 tl internetten kargo dahil 50 tl ye sipariş verdim
Bebiskomm Deletedmom2224 neden 3 ay oncesinde cocuk buyumuyormu.olusmaya basladıgı donemde gerekli oldgunu soledi bana snra gerek gormedi.fazlası zarar ve agır dedi arkadasların doktorlarını bilemem ben icmiyorm