Prensesannesi0 Kızlar az önce bir postta gördüm bir arkadaş karnım sert demişti benim karnım hep sert kötü birşey mi bu ☹️☹️ Taş gibi karnım benim ☹️☹️
Alparslnbuss Prensesannesi0 bebek iyice buyudugu icin oluyor bebek kendini topluyor alan daraldigi icin sertlesme oluyor
Grhn Prensesannesi0 sürekli oluyorsa doktorunuza söyleyin çünkü erken doğum belirtisi olabiliyor . Benım 28. Haftamda olmuşdu doktorm kendisi sordu sonra muayene etti sertlik sonucunda rahim kısalığı demek ve erken doğum demişdi ama çok şükür benım birşey çıkmadı. Devam ederse gidin bence
Derya21d Prensesannesi0 ben 34. Haftadayım çalışırken yoruluyordum karnım sertti dinlendiğimde geçiyordu o yüzden sordum
Alparslnbuss Prensesannesi0 bende yeni yeni oluyor sandim canim o zaman doktoruna danis tabi ki surekli oluyorsa zaten 36. Haftadasin mutlaka danis doktoruna
Prensesannesi0 Derya21d kuzum hep öyleydi ben normal sanıyorum ilk gebeliğim birde yarın söyleyeceğim
Grhn Prensesannesi0 seni rahatsız etmiyorsa korkma o zaman canım ama yine de söyle. Benım olduğu zaman rahatsız ediyordu halsiz oluyorum kalkamıyorm zor nefes alıyordum