Prensesannesi0 ben Türkiye’de bu doktorların hemen sezeryan demesine şaşırıyorum sezeryan kötü birsey demiyorum tabi ki olacak anormal bir durum olduğu sürece benim suan normal görünüyor ama belki son anda sezeryan olacağım o ayrı bisey yanlış anlaşılma olmasın ama ben viyanada yaşıyorum burada anne ve bebek tehlikeye girmediği sürece sezeryana almıyorlar sezeryani geçtim çatı muayenesi bile yapmıyorlar vücut yapısı zayıf bebeği büyük olanlara yapıyoruz doğum yapabilir mi diye dedi bize ebe düşünun artık.sezeryan ameliyat sonuçta olması gereken doğumdur bebek kilolu olur diyip pat diye sezeryan yapalım demeleri 🤷🏻♀️. Benim kuzenim oglunu 4860 gr doğurdu ve doğum yaptı sezeryana falan almadılar 4 kilo bebek doğamaz diyorlar neden dogamasin benim annem kardeşimi 4200 doğurmuştu hem de evde bu doktorlardaki sezeryan askini anlamış değilim gerçekten anlamıyorum amaç ne hemen ozamana kadar 4kilo olur çocuk doguramazsin demekteki belki duracak kilo alımı bebeğin belki yavaşlayacak bunun kesinliği var mi daha çok olacak kilosu yada daha az olacak diye 🤷🏻♀️Yanı bir de su durum var çatı muayenesi bile olmamışsın yanlış okumadıysam