Kizlar ben 14+3 günlük ikiz gebeyim cuma günü akşam çok fazla kanamam oldu acile gittim bebekler iyi ve kanama alanı yoktu yatışım yapıldı pruton iğne oldum ve 200 mg progestan başladım ertesi gün kahveye döndü taburcu oldum eve geldim hiç kalkmadım gece 2 de uyudum sabah 6 da lavaboya kalktıgımda tekrar kanama olduğunu gördüm tekrar acile gittim bebekler suları eşikleri herşey normal yine kanama yok spekulumla alttan bakıldı kahveye dönmüştü gene yatış verildi sadece progestan a devam ettim çok hafifte karın bel sancim vardi dün ordan çıkınca ozeldeki kendi doktoruma gittim oda bakti bebeklere renkli doppler le de bakti bi skntı yok kanama yok görünmüyor kahveye dönmüştü zaten eve geldim gece uyudum sabah korkarak kalktım ama kahve devam di bugün öğlene doğru gene kan geldi ama 7 8 damla az az gitmedim bu sefer çünkü yatırıyorlar progestan kullanıyorum evdede aynısını yapiorm özeldeki doktorum progestan ı 2 yap dedi alttan 1 tane aldım ve kahveye döndü yine artık çok korkuyorm 4 5 gündür piskoloji M bozuldu böyle yaşayan varmı sebebi belli oldumu bişey olucak die aklım hep orsa hafif te sancim var yine az az