Andromeda İlk zamanlar bak kardeş sana hediye getirecek dedik öyle gitti. Şimdi iki haftaya doğumum var 4 yaşında kızıma nasıl bir hediye alsam bilemedim kardeş hediye getirdi sana diye
Muneweralp Andromeda bizde öyle dedik oğluma sorduk ne getirse kardeşin sana diye karnımda onu severek konuşuyor bana bunu getir tamam mı diye onun istediğini alıcaz bence sende deneyebilirsin
Gldane Andromeda benim kızım anlamaz galiba daha hediye işinden şimdi kafamda deli sorular acaba bende mi yapsam öyle de 13 aylık olacak kızım doğumumda 🙈🙈
EcrinveSelim Andromeda bizmkide bes yasında bende hediye düşünyrm isdeği bi oyuncak var onu alırm heralde
sevval55 Andromeda neyi en çok istiyosa oyuncak vb o alınır kardeşin getirdi denir kıskançlık olmasın diye☺️ Onada sorabilirsiniz kardesin sana ne getirsin şeklinde
Nurdem33 Andromeda benim oğlumda 5 yaşında bizde sorduk kardeş ne getirsin dedik akülü araba istedi el mahkum alınacak maksat kıskançlık olmasın
Bahar2 Andromeda ben kuzuma sordum ne istersin kardeşinden ne getirsin sana dedim kardeşimin parası nerden olsun getiremez karnında nereden bulacak diyor sen istediğini söyle bakalım deyince gelmemesini isterim dedi şaşırdık kaldık 🤦♀️Galiba mücadele dolu günler bizi bekliyor🤦♀️
omerinannesi01 Andromeda benimde kizim 6 yasinda o da Minisler istiyor ama kardesim alamazki dedi inanmadi tabi :) bizde dedik biz alacaz o sana verecek tamam dedi
2202020 9 yasına girecek bizde kara kara düşünüyoruz ne yapsak hoşuna gider diye bi istiyo bi istemiyo kardeşi 🥴 odamda yatmasın ses yapar ders yapamam diyo