Prenslerimmm Domates salatalık severdim ama hamilelikte daha çok sevmeye başladım ilk hamileliğimde de böyle olmuştu benim gibi seven var mı
NafiyeAkko Bern Prenslerimmm yaa ben bende öyleyim domates peynir sabahları çok rahatlatıyor beni yada acıkınca canım domates ekmek yemek istiyorum hep 😃
ZeynepKara Prenslerimmm ben domatesi ağzıma sürmezdim şimdi her kahvaltıda peynir ve çeri domatesi yiyorum onları yemezsem kahvaltı yaptığımı anlamıyorum 😂😂
YazCilegi Prenslerimmm Konuyla ilgisi yok ama anlatmadan geçemicem. Dün gece rüyamda bi salatalık yedim ama nasıl yemek. Çiçeğini kopardım elimle koklaya koklaya yedim ağZımdan sular aktı. Uyandım hala o tarla kokusu burnumda. Nasıl rüya dedim ya Rab 😅 Hemen kalktım yedim bi tane. Normalde de cok severim zaten ama hamilelikte gördüğüm rüyalar adeta 3 boyutlu 😅
MelisOnur Ben nekadar yemediğim yemek varsa hepsini hamileliklerimde severek yedim valla lahana sarması pırasa yemeği Allahın işi işte ama salatalık zaten severdim hamileliğimde buz gibi tuzlu tuzlu yiyip yiyip durdum valla 😀
Prenslerimmm Limonu saçık seviyorum tuzlu tuzlu yesem ama düşük riskim var iç kanamam var o yüzden yiyemiyorun onun yerine portakal 🍊 yiyorum
Ladess Al benden de o kadar domates salatalık 🥒 peynir delisi ben ,başta çılgınlar gibi limon yedim,şimdide bunlar allahtan kalori yüksek değil 😬😬
Aysenurtsr Ilginc bir sekilde salAtaliktan sogudum 😢 Cok severek yerdim. Simdi kokusu beni cok kotu yapiyor. Domatesi eskiden cok yemezdim Simdi onu cok severek yiyorum🙂