Gizemdiyarilaslan Agul06 bence yaptırmalısın hiç belli olmuyor bende yaptırdım kendime zor geldim gün içerisinde ama iyi ki yaptırmışım bebeğinde şeker olabilir dedi doktor kilolu doğabilirmiş değerlerim yüksek 🤨
Grhn Agul06 eğer varsa bebeğinizede zararı oluyor. Bunu düşünerek bence yaptırmalısınız. Arkadaşım yaptırmasaydı bilgisi olmıcskdı şuan insulın vurulıyor. Vucudunuzda yoksa zaten çıkmıyor. Bende yaptırdım çıkmadı. Tabi yinede siz bilirsiniz
arslanmerve57 Agul06 bende yaptırmayı düşünmüyorum açlık tokluk şekerime baktırırım sadece doktorda yeterli ☺️
Elifusa Ben yaptırdım Amerika’da yaşıyorum hiç birşey olmaz dediler öyle kötü birşey olsa hiç bir doktor yapmaz diye düşündüm
Agul06 Bebeğin böbreklerini yoruyor diyolar üstelik tedaviye de başlanmıyor sadece diyet uygulanıyormuş eğer şeker varsa o yüzden hala karar veremedim yaptırıp yaptırmamaya
Mjgntnrkl Bebek şeker hastası olarak bile dogabiliyor. Gerek yok bemce benim doktorumda gaptırmanı tavsıye etmem dedi istersen yaptır dedi. Çevremdekilerde yaptırmadı bende düşünmüyorum