Sulebrk SuleDoruk doktor bana gavisconu günde 8 yemek kaşığı içebilirsin dedi zararı yokmuş bende dikiyorum kafaya yudum alıyorum iyi geliyor eğer hiçbişey bulamazsan süt iç
SuleDoruk Hepsini deneyeceğim. Çoook teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun 🙏 eşim çıkıyor şimdi almaya
SuleDoruk Zeyk tabletten vardı. Attım hemen ağzıma bir tane. Zaten normalde de midemden rahatsızdım. Yediklerime de dikkat ediyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum 😔
Grhn SuleDoruk gavıscon şurup canım . ben soda içiyordum oda iyi geliyordu . şurup zararlı diye düşündüm . ama doktoruma sordum Bir zararı yok içebilirsin dedi . bide burdaki annelerin çoğu kullanıyor ben de aldım . Anında kesiyor yanmayı alabilirsin çok iyi .
Gamzezybk Benim de 16. Haftadan itibaren hergün midem yanıyor o kadar çok yanıyor ki gece uykumdan uyandırıyor. Tek iyi gelen şey gaviscon advence şurup oldu...
SuleDoruk Eşim salatalık, şurup, sakız, salatalık alıp geldi. Süt var zaten evde. Rennie tablet atmıştım ağzıma. Şimdi de salatalık yiyorum 🙏 inşallah faydasını görürüm
Eun123 SuleDoruk nasıl yatıldığını unuttum şu 3 günde zaten oturarak uyuyorum. Rennie tablet iyi geliyor demişler ondan aldırıcam eşime şimdi kaç tane içebiliyoruz acaba +rennie antiasit çiğneme tableti bu dimi
Meltmclk33 Canım bende de var aynı dert tek çarem yarım çig patates yemek fazla asiti alıyo midede çok iyi geliyo
Deringoksu Oyku10- Kızzzz yine ne yaptın gidip şeker yükleme başlığına mı karıştın 😀 sonunda kapattırdın hesabı ya bu sefer askı süren kaç gün canım
Mucizem-Mm SuleDoruk merhaba ben çok çektim mide yanmasından ve hala çekiyorum hastaneye bile yattım hiç birşey yiyemiyordum ne yesem ağzıma acı acı geliyordu denemediğim şey kalmadı doktor renni duo verdi bebeğe zararı olmazmış onuda içiyorum ama yanma olunca bir avuç leblebi biraz bastırıyor ve en iyi gelen elma yanmaya başladığı an elma yiyorum ki elmayı hiç sevmezdim Allah işte sizde bir deneyin derim beni kurtardı.
fmaside SuleDoruk benim acayip mide ağrım oluyordu anlatamam. Mide yanması olduğunda takmıyordum yani öyle. Doktor mide ilacı verdi “Nexstep” isminde. Aç karnına sabah namazında içiyorum ne yanma ne ağrı oluyor... 🙏🏻 Mecburum kullanmaya..
Zade SuleDoruk 1 çay kaşığı yemek karbonatını suyla karıştırıp için yarım saate yanma geçiyor .. bu gece test edildi onaylandı :)