nurella2727 23+1 Crp 44 çıktı kanda enfeksiyon varmış sancı ondanmış doktorum anbiyotik verdi kanda enfeksiyon başına gelen var mı bir hafta sonra Crp tekrar bakalım dedi düşmüş mü diye yaşayan arkadaşlar yorum yapabilir mi
Nilay35 nurella2727 cnm bnmde 23 24. Haftalarda sancidan kaynakli acole gtmistm crp cikmisti bnde ama.o kdr yukdek deildi 15 miydi neydi bana antibiyotik trk kullanimlk verdi ve gecti sukur
mavisimm nurella2727 Canim hamileligin ilk 3 ayinda antibiyotik verilmez verilirse dusuk olma ihtimali yuksek ama sen o ilk 3 ayi atlatmissin zaten rahatlikla kullanabilirsin antibiyotigi. Kullanmadigin zaman vucudundaki kotu bakteriler uremeye devam eder senide bebegide hasta edebilir. Gunde 3 litre su icmeye dikkat et. Gecmis olsun
nurella2727 Annemmm2 peki geçti mi sizdede sancı olmuşmuydu bebege zararı oluyor mu kafam çok karışık
Ulviyegndz Merhaba geçmiş olsun öncelikle benim de 15.haftada 15 çıkmıştı değerim 1 ay sonra 19 çıkmıştı normalde 0 ile 5 arasında olması gerekiyor değerin doktor önemsemedi sağlık ocağındaki doktora göstermiştim rutin kan tahlillerinde
nurella2727 Ulviyegndz mrhba tşk edrm sizdede geçmiş olsun peki size hangi tedaviyi uyguladlr geçti mi sancı falan yapıyor muydu adet sancısı gibi bebege zararı oluyor mu 🙄
Annemmm2 nurella2727 evet coo sancı oldu ondan dolayı gittim bebege zarar verir antibiyotik kullanmazsan dedi doktorum. Bende antibiyotik kullanmak istemedim
Annemmm2 nurella2727 öyle anlasıldı kanda crp yüksek oldugu sancılandım hep. Kan aldılar ki yüksek antibiyotik den sonra düştü bebek kanla beslendiği için antibiyotik enfeksiyon bebege zarar verirmiş. Antibiyotik ona zarar vermeyen gruptan veriyolar zaten
Ulviyegndz nurella2727 hiç bir tedavi uygulamadılar bende sancı da olmamıştı arada Bi bel ağrısı kasık ağrısı oluyo ona da normal demişti doktor
nurella2727 Annemmm2 bendede dün gece çok sancı oldu böyle adım atamıyordum aldım antbytiğimi kullncm bir idrar yolu bir kan savaş halindeyiz bitmedi gitti sevindim sizin Adınıza kurtulmuşsunuz
nurella2727 Nilay35 bende antiyotik kullanıyorum sabah ögle akşam 3 defa bakalım inşllah benimki de geçer şuanlık sancı yok
Nilay35 nurella2727 cnm kendi doktoruna yani kadin dogumuna sormadan antibiyotik yazmamisti bana doktorum hastanenin takipli hastasiydim bn
Nurak Canım bende de oldu ateş yapıyor dikkat etmelisin ateşine iki kutu 1000 lik antibiyotik kullandım geçti çok şükür dikkat et
nurella2727 Nurak çok geçmiş olsun evet bendede ateş ve sancı yaptı banada 500 mg verdi inşllah geçer siz günde kaç tane kullnıyordunuz