Cansuacar Ebaki canim yerlesme kanamasidir benimde gelmisti korkmustum baya aglamistim ama korkulcak birsey yok doktor kan ve yoğun akintin olmadigi surece sıkıntı yok dedi icini ferah tut eger çoğalırsa doktora git
[silindi] Ebaki kaç haftalık hamilesiniz dikkatli olmak gerek yerleşme de olabilir ama kanamaya dönme ihtimali de var takipte olun gerekirse doktora gidin
Ayisigi Ebaki bence doktora gittmelisiniz herkesde farklilik gosterebilir bende dusuk oncesi olmustu kimisnde de farkli oluyor oyuzden yerlesme kanamasidir diyenlere bakmayin doktra gidin
Ebaki canım Bn hamile değilim ama hamile kalmaya calısıyo Rum adetime iki gün. Varken kahve akıntım geldi ve bugun 4 gün oldu devam ediyo test yaptım negatif cıktı acaba yerlesme olur mu hamile olabilir miyim gec döllenme olur mu kafamda deli sorular herkes hamileyim sanmıs yaa inşallah öyledir 🤲🤲 Cansuacar
duygusm Ebaki Kaç haftalık hamilesiniz? Muhakkak bir baktırmak lazım, hiç önemli olmayabilir ama doktor ilaç ve istirahati de gerekli görebilir. Kahverengi lekelenmeler genellikle çok sorun çıkarmaz, inşallah önemsiz bir şeydir.
Emineek Ebaki doktor kontrolünde olmanda fayda var. Benimde hamileliğimin başında kanamam oldu 16 haftaya kadar sürdü. Bazen pembe,kırmızı ama çoğunlukla kahverengi. Protestan hap ile 3. Ayı bitirdik çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bu ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde yaşamamıştım bu durumu.
Denizincani Ebaki ewet olabilir ama ilk uc ay krtk bir donem yine gidip bir doktora gorunun acile gidin en azndan iciniz ferahlar
Ebaki Denizincani canım Bn hamile değilim ama hamile kalmaya calısıyo Rum adetime iki gün. Varken kahve akıntım geldi ve bugun 4 gün oldu devam ediyo test yaptım negatif cıktı acaba yerlesme olur mu hamile olabilir miyim gec döllenme olur mu kafamda deli sorular herkes hamileyim sanmıs yaa inşallah öyledir 🤲🤲
mmervegg Ben 7 haftalıkken yaşadım doktor progestan hap verdi 3.gün yoğun bir kanamam oldu hastahaneye gittim ama bebek hareket ediyordu.Şimdi 25 haftalığız.Kısacası düşük tehlikesymiş.
Seda_123 Ebaki Canım eğer hamile kalmaya çalışıyorsan yerlesme kanaması yaşıyor olabilirsin bende yaşadım çünkü adetime 2 gün vardı adet olucam sandım ama olmadım adetimi 2 gün gecince test yaptım çıktı hemen 8 aylık hamileyim şu an
Emk5341 Canım yerleşme kanaması 1-3 gün arası oluyor bildiğim kadarıyla. Ve azalarak biter. 4 gün sürmez
Sedanurcetin Ebaki 3 gün sürdü doktorum bitene kadar kullan hapını dedi sonra kestim olmadı çok şükür