Esme1989 Arkadaşlar bana tavsiyede bulunabilirmisiniz sperm kalitesi arttırmak için ne gibi şeyler alayım yada hazırlayayım eşim için.
Aysetmbl Esme1989 canım keçi boynuzu fındık ve kabak çekirdeği bizimde azdı ve doktor bir ilaç verdi o bize çok iyi geldi ve bunları yedi sürekli bide keçi boynuzu pekmezi içsin hergün bizde geçtik o yoldan şu an dört ağlık hamileyim inşallah rabbim size de nasip Ertsin
duygusm Esme1989 Her gün ilişki olmamalı, en fazla gün aşırı. Genel anlamda da sigara içiliyorsa bırakmak, bölgeyi fazla sıcak ve sıkılıktan korumak, kaliteli beslenmek lazım. Erkeklerde sperm kalitesi artırılabiliyor, şanslılar, bizde ne rezerv varsa o 😄
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Esme1989 Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırıyor nette tarifi var.Birde Emodex diye bir vitamin var pahalı ama işe yarıyor.Arada cevizli fıstıklı tatlı sucuklardan da daya eşine:)))sağlıklı beslenmeye çalışın.
Tuuce7 Anne18 Erkekteki sperm kalitesini ve sayısını arttırıyor. Eşim her akşam yiyordu bir iki tane :)
Bde Eşimin de az değildi ama ben her ihtimale karşı uyumadan iki saat önce bitter çikolata vermiştim şuanda çok şükür kızçemizi bekliyoruz ☺️☺️💜🧚♀️
Sesem Alkol sigara içiyorsa bırakmak en büyük etkiyi bunlar oluşturuyor bunun yanı sıra kuruyemiş bal pekmez keçiboynuzu doğal ve kaliteli besin almak tamamen etkili.
Sermec Esme1989 northvital adında özel bir ılac ve kecıboynuzu pekmezi kullandı eşim hareketsizlik vardı iki kere hamıle kaldım biri düşük oldu ikincisi 23+6 haftalık hamıleyım 🙂
Mehtapakgl Esme1989 kuzum profesyonel anlamda bir ilaç istersen promotil men kullanabilir eşimde sperm sayısı değil ama ileri hareketlilik sorunu vardı. 3 ay kullandık. Düzeldi. Doktor alkol, sigara ve özellikle kahveden uzak durmasını söyledi. Birde aklıma eserse keçiboynuzu çayı yapıyorum.
Cnn17 Esme1989 ananas hızlandırıyor muş ve canlılık kazandırıyor. Ve keçiboynuzu pekmezi doktorumuz önermişti. Ayrıca ceviz kırın bi kaç tane bir adet muz ezin içine bir tatlı kaşığı bal bunlarda çok etkili
edaaedaa33 Esme1989 20 cevız 30 fındık 30 badem 30 kaju 30 antep fıstıgı temizle blendırdan gecir sonra bı kavonozun içinde bal ve bu karısımı dok macun gibi yap sabh aksam eşin yesin hakiki bal olsun