kadernurr 1 hafta önce normal doğum yaptım ve ilk doğumum bu arada dün gece hastaneye gittim ve tekrardan diktiler dikişlerim patlamıştı şimdi bide bunun yanında 40 gün kanamamız oluyor ya hani çişimizi yaptıktan sonra o kanı nasıl temizlicez hani o kanın dikişlere bi zararı oluyor mu ön tarafa da batikon sürmem gerekiyor mu inanın günlerdir çok acı cekıyorum dayanamıyorum artık sormayada utanıyorum söyle yaşayıp bilen bana detaylıca anlatabilirmi nasıl yapıyım biraz eğilip ayakta yapıyorum çişimi 🥺
Symnrdlkra kadernurr canim bunda utanacagin bise yok ki su degdirme dikisin yeni . Sadece dusa girdigin zaman su degecek o da fazla degmez zaten . Her cisini yaptiktan sonra batikon sur cik . Benim dikislerim 10 gunden fazla surdu hepsinin dusmesi ben her tuvaletten her dustan sonra batikonu pamuga dokup surdum baya 1 aya yakin surdum . Abartmista olabilirim 😊😁
Symnrdlkra kadernurr tuvaletini yaptiktan sonra pecete ile dikislere zarar vermeden sil kani sonra pamuga batikon dok sur bu kadar canim
Mervezumra kadernurr canim ya bir komsum sac kurutma makinasi ile kurutuyormhs batikon sur evet gecmis olsun
[silindi] kadernurr wc ve duştan sonra kurutma makinasını tutup iyice kurut ıslak kalmasın enfeksiyon olur. Doktorun krem falan verdiyse düzenli kullan anı hareketten sakın ki dikişlerin tekrar patlamasın
kadernurr Symnrdlkra öyle yapıyorum da hani kanamam var ya benek bezi takıyorum ben şimdi batikonu sürüp cıkınca normal kanamam geliyor ya dikişlere zarar veriyomu acaba diye merak ediyorum
Fdle kadernurr dikişlerin neden patladı canım doğum yapmadım henüz ama bende normal doğum düşünüyorum 32 haftalık hamileyim aşırı kaygı başladı bende nasıl yapicam diye şimdi sende dikişler patladı falan deyince gözüm korktu 😔
Mervezumra kadernurr yok canm zarat vermezde bebek bezi kullanicak kadar kanaman oliyor mu bence kan arttirici seyler kullan pekmez yada kan ilaci gucsuz dusersin Allah korusun
Symnrdlkra kadernurr hayir vermez cok dikkat et dikislerinin ustune oturma yan yat kalkarken yan kalk bu sefer dikislerin tutsun sık disini ya 10 gune patlamaz artik
kadernurr yok o kadar kanamam olmuyor da hani biraz pimpirikliyim hani geçer diye sağa sola ondan benek bezi kullanıyorum kan ilacım var içiyorum
35ebruada kadernurr canım rivanol solüsyon var sarı su onu kullan bende normal Doğum yapmıştım doktorum bunu vermişti çok iyi bi ilaç tuvaletini yaparken haliyle yansa hissi oluyor dikişler iğleşirken kaşınma oluyor bu solüsyon sayesinde hem daha çabuk atlatırsın hemde kullanımı İnan rahatlatıyor benim çok işime yaradı batikondan çok daha iyi peçeteye döküp önden arkaya kullandığın taktirde hem daha çabuk iğleşir hemde mikrop iltihap kapma gibi sorunların olmaz
Suhedaa kadernurr 1 bardak ilik su dok sakin peceteyle silme yada elleme ilik su dok her tuvalete çıktığında ve 1 hafta istersen tabi 1 bucuk litrelik siseye 4 tane.papatya cayi koy demle.kaynar suyla soguk yada.ilik dok.iltahap kapmasini onluyo ama 1 haftadan fazla yapma ama kesinlikle tuvaletten sonra ilik su dok yoksa mikrop kapabilirsin bu arada ben papatya cayini soguk dokuyodum soguk etki yapiodu baya rahatliodum
Kbraygtt kadernurr canım ben tuvalet işimi hallettikten sonra duşkabine giriyordum güzelce yıkıyordum önce havluyla hafiften sonra da saçkırutma makinesinde kurutuyırdum pamukla batikon sürüp çkıyordum bi haftaya toprlamıştım bu sürede ped kullanmadım annem sağolsun pamuk kumaştan bezler dikmişti onları kullandım çok da çok iyiydi söyliceklerim bu kadar☺️
kadernurr Kbraygtt dikişlere batikon değince yanıyormuydu sizde benim birazcık yandı daha yeni ondan mı acaba
Kbraygtt kadernurr hafiften yanıyordu evet ama tampon şeklinde uyguladım değdirip çektim bi kaç kez sonra da yanmadı diye hatrlıyorum
Erenimo kadernurr kanin zarari omaz canım, her tuvaletten, banyodan sonra batikonla hafif hafif pansuman yap. Asagi yukari 10-15 günden sonra dikisler yavas yavaş düşmeye başlar. Ben dokulenleride sayıyordum. Bayaa da coktu diğer dogumlarimda. Geçmiş olsun
kadernurr Erenimo batikon yakar mı batikon sürünce dikişlerim böyle az yanıyor da acaba iyi geldiğinden mi yanıyor
Naz5558 kadernurr aynı durumu ben de yaşadım batikon kullanmışrım ve doktorum ağrı kesici krem vermişti antibiyotik tarzı onlarla ağrım hafiflemişti. Mutlaka temizliğini yapmanız gerekiyor temiz bez peçete artık ne olursa cnm.