Byza Gozde_32 baypark Hastanesi'ne gidiyorum Dr Umut yolal çok memnunum muayene 75 TL tavsiye ederim doğa Hastanesi'ne hiç gitmedim
Gozde_32 Byza tskler cnm doğum tercihini bırakıyor mu sana spinal sezeryan istiyorum dogum fiyat bilgin var mi ?
Esr36 Gozde_32 faruk moine gidiuorum 75 tl muayene ucreti pek bilgim yok ama 1500 -2000 araso sanırım
Bebegimbenim3 Gozde_32 canim 3.gebeligim bu hep oraya gittim butun ailem sülalem diyim orda dogum yapti.yogun bakim yok evet ama yakin arastirma hastanesine sevk oluyrous zaten acil bir durumda genel olarak bu cevrede guvendigim hastane benim.cok ilgililer.
Deletedmom00180 Gozde_32 yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok Anadolu hastanesinin 36 ve sonrası için kuvöz hizmeti var
Gozde_32 Esr36 dr iranlı sanirim adini duymustum memnun msn kedisinden canim doğumu ona mi yaptircan ?
Esr36 Gozde_32 aynen valla memnumun cok guxle aydinlatiyo suan pyle dusunuyorum Allah tan bi aksilik cikmaz ise
Bahar1 Gozde_32 bende adını çok duyduğum için gittim faruk beye ama ben pek memnun kalmadım belki ameliyattan çıktığı için başından salar gibi 2 dk girdim çıktım odaya tek dediği canlı 10haftalik o kadar başka hiç birşey demedi😞
Gozde_32 Bebegimbenim3 senin adina sevindim cnm ben beylikduzundeyim haliyle tam tesekullu bir hast arıyorum ☺️
Bebegimbenim3 Gozde_32 avcilar hospital da iyimis orda varmis yenidoğan yogun bakim falan oyle duymustum canim ama pahali biraz heralde bi arastir orayi da