shdshntrk NafiyeAkko içimde hareketlerini hissedebiliyordum 16 haftadan sonra inanır mısınız biraz önce babasıyla ilk tekmesini hissettik 18+3 günlük bugün meleğimiz 😊😊
iremapo NafiyeAkko 17. Haftada hissettim hissettiğim günden beri kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah oğluşum 19. Haftadayız 🙈
MelisOnur Ben ilk kızımın 18inci hafta hissetmiştim ilk sonra oğlum ve şimdiki hamileliğimde daha erken hissetim 16 haftada 😘
NafiyeAkko shdshntrk maşallah darısı inşallah tüm isteyenlere dört gözle bende baya tekmelenmeyi bekliyorum 😃
Emineslh Ben 15 haftalık hissettim ilk hamileliğim belki inanmayanlar olur ama çok iyi anladım 3 defa oldu ilk kelebek pır pır eder gibi oldu sonra gıdıklanır gibi ufak oldu içim garip oldu hissettim onu
NafiyeAkko iremapo cinsiyet öğrenemedik henüz ama anneler hisseder derler ya ilk öğrendiğim günden beri erkek hissediyorum bende 😊
iremapo NafiyeAkko bende hep erkek hissettim bile bile gittim sanki cinsiyetini öğrenmeye hiç şaşırmamıştım doktor erkek dediğinde😬
NafiyeAkko Minnosunannesi tekmeleme değildi demi minik minik kıpraşmalar saniyelik atmalar hissediyorum ben şuan mesela
Minnosunannesi NafiyeAkko tabi tekmeleme 20. Haftadan sonra ancak . Bende ilk seyirme sonra içimde balon patlatması gibi hissediyordum bazende kelebek çırpınıyo gibi 😊 tabi şuan kaburgamı kırmayı hedefleyen bi oğlum var o ayrı 😊 ilk ne kadarda kibardı