Yrnkrm İnternette okudum biraz önce hamilelikte greyfurt kullanmak faydalı fakat hamilelikte herhangi bir ilaç kullanıyorsanız yemeyin yediyseniz acil doktorunuza başvurun yazıyor ben regenesiz ve eutrox kullanıyorum bişey olur mu
3bebe1anne_2021 Yrnkrm iki hamileliğimde de kilolarca yemisimdir heralde hiçbir sorun yaşamadım. ama bu ilaçlardan da kullanmadım bir bilgim yok siz yine de bir eczaneye ya da doktora sorun içinizde şüphe kalmasın
Prenses39 Yrnkrm antibiyotik kullanırken yenmez o zaman zehirler ama başka ilaçla etkisi var mı onu bilmiyorum
07052019 Yrnkrm antibiyotik kullanırken ve kemoterapi alırken yenmemesi gerektiğini biliyorum ama gebelikleri ilgili bişey duymamıştım
nurayakman greyfurtun ilaçlarla birlikte tüketilmesi çok doğru değil diye biliyorum canım. hele ki hamilelikte ekstra dikkat et bence. doktora danış tabi yinede
Ozgeurkn Yrnkrm decavit kullanıyorsan tüketilmiyor mesela canm diğerlerini bilmyrm doktoruna sor mutlaka
Meryemd Yrnkrm canm bende regenesiz ve ferrum kullaniyorum greyfurtun antibiyotik ve kan sulandirici ozelliginden dolayi en az 2 3 saat ilacla arasinda zaman olmasi gerekiyor
Ozgeurkn Glsm9191 eczanede ilaç üstüne bilgileri yazılıyor benim aldığımda uyarı şeklinde öle yazıyordu canm
S3vilay Yrnkrm bende eutrox kullanıyorum sidefer kullanıyorum ve her aksam doktoruma yediğim seyleri yazıyorum çok fazla greyfurt severim ve yerim henüz Doktorum sıkıntı olur demedi çok şükür ins senin içinde sıkıntı olmuordur:)