Lcy Hamisler ben artik korkmaya basliyorum yüzkilonun üstündeyim malesef ve 23 haftadayim ... bebegimi hissedemiyorum doktor normal dedi ama bide sizlere danismak istedim ...
DidemYldrm Lcy kilolu hamile kaldığın için hissetmemişsindir canın 26 haftaya kadar bekle ben 17+5 de hissetmeye başladım kelebek gibi 19 haftalığım hala öyle hissediyorum
Obsesifk Lcy 22de net hissetmiştim bende 100kg üzerindeyim sağ tarafına yatıp dinle ben öyle hissettim ilk
MelisOnur İlk hamilelikte insan neyin ne olduğunu pek bilmediği için ben hep gaz ya da gurulduyo sanıyodum meğer bebeğimmiş şimdi 3üncü hamileliğim daha erken hissettiğimi biliyorum 🙈
-Elif- Canım bende 90 kiloyum 21 haftada karın gurultusu gbi hissetmeye başladım şuan 23deyim daha net hissediyorum seninde çok sürmez yakında hissedersn 😍
Lcy -Elif- aynen öle oluyor bendede sanki öle ama ac deyilim 😁 cok deyisik bide döndünü.hissetsem ahhh ahhj 😁
Sahsinamunhasir Lcy ben de 19 haftam da hissettim daha doğrusu hissettiğimi düşünüyorum sanki böyle karın boşluğunda kelebek varmış gibi bi his gaz falan böyle hergün rutin yapmaz heralde
Tyk53 Lcy tatlı yeyip sol tarafına uzansana o zaman daha kıpır kıpır oluyolar.. bende kiloluyum ilk 17.haftda hssettm ondan snra hep arttı hareketleri ama en kıpır kıpır oldugu 26 hafta sonrası