Tugce06 Arkadaşlar ben prima preum care aldım sizin tercihleriniz nelerdir herkes farklı bi yorum yapiyo ama kullanmadan bilemiycez sanırım
BayanYaman Tugce06 bende primanın yeşil paketlerinden aldım sleepyi çok övüyorlar nasıl olcak bilmiyorum ama galiba deneyerek görcez ☺
gulanne Tugce06 Huggues kullandım ilkinde şimdide onu kullanıcam. Kalitesi diğerleriyle karşılaştırılamaz bile bence. Prima molfix falan denedim ama iyi değil.
Senasehr Tugce06 ya ben prima da kararlıydım ama çevremde herkes sleepy dediler kafam karıştı Hughes bezi de çok beğeniyordum ama hareketli bebeklerde sızdırma yapıyormuş o yüzden ondan da vazgeçtim molfix bez zaten berbat yapışkanları bile tutmuyor
Retina Yenidoğanda alerji yapmış yeğenimde ilk zamanlar başka marka kullandık sonrasında tekrar primaya geçti sonrasında sorun çıkmadı.ama ilk zamanlar baya pişik yaptı bebeğe
Tugce06 Retina İnşallah bi sorun ile karsilasmam deneyip gorcem artık başka bi bez almak istemedim göbek bağı oyuntulu olduğu için bundan aldım ama bakalım
Tugce06 BayanYaman Evet baya övgü var ona ama daha öncesinde hiç duymamıştım o markayı ben o yuzden tercih etmedim yani baya kararsız kalmıştım primaya karar verdim deneyip gorcez 😊
SerapUGR Benim arkadasım baby me bebek bezi kullanıyor aşırı memnun geçen indirimdeyken 600tanesini 100liraya almış 😂 Her bebekte farklı etki gösterir tabi ama bende bi denicem
EmineKuzu Ben sali gunu dogum yapcam insallah spinal anesteziyle sezeryan 2.sezeryan olcak slipyle baslicaz bakalim
Retina Zaten ilk olarak bebek bezini yığmayın diyolar hepsi farklı etki yapabiliyor bebekte.en basiti pedleri düşünün hepsi iyi olmuyor.mesela orkid bende alerji yapıyo molped kullanıyorum.bebeklerde de aynı durum oluyor demekki😉deneyip görmek lazım