Minnosanne27 Fatmakiraz 12 haftalıkken %99 kız dedi cnm ama daha tekrar gitmedim hastaneye ilk dogumum normal oldu inş buda normal olur cnm
Minnosanne27 Fatmakiraz canım benim ilk hamileligimde başım çok şiddetli agrıyor du bunda çok şükür öyle bir sorunum yok ama ilk 8 veya 9 haftalıkken çok şiddetli bel agrım oluyordu geçti çok şükür
Dkk merhaba hanımlar bende GAzianteptenim , 15+5 deyiz. İbrahim Özdurak gidiyorum şu an için memnunum. Doğum için erken olduğundan hastaneye karar veremedim henüz
Fatmakiraz Dkk yaa kendi özel muayenesini açmıştı bende ilk gebeligimde gidiyordum ibrahim beye sanko hastanesindeydi.bisey sormak istiyorum doğum ücretini konuştunuz mu 🤔
Dkk Fatmakiraz muayene ücreti 300 tl bir muayene bir kontrol şeklimde. Hatta gebelik öncesinde de de gitmiştim ben çocuk istediğimiz için onda 300 tl aldı gebelik oluşana kadar başka almayacağız dedi. Doğumu tüm hastaneleri seçebilirsiniz dedi ama henüz ücreti konuşmadık erken diye. Siz Doğumu da mı ibrahim beyde yaptınız ?
Fatmakiraz Dkk ben doğumu onda yapmadım. 8 buçuk ay boyunca takibimi ibrahim bey yaptı.dogum ücretini başta sormadigim için çok pişmanım çünkü çok abartılı söylüyor😶
Fatmakiraz Dkk sanko hastanesindeydi cnm 5 bin normal 7 bin sezeryan demişti doğumda sanko hastanesinde olacaktı