Fatmakiraz anneee anteniyim diye söylemiyorum cnm çok sıcak kanliyizdir😁rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah 🤗
anneee Fatmakiraz aynen valla öyleler önceki yerimiz urdaydı orada sıcaktı ama Antep’i daha çok sevdik ☺️
Aysenur123 Benim de 37+1 olduu günler azaldıkça heyecan basmaya başladı beni de 😅 doğumum ncr de olacak inşallah
Fatmakiraz Aysenur123 öyle oluyor cnm yaklaştıkça doğum günler de geçmez heyecan korku hepsi bi arada yaşanıyor bende oyleydi😊🤗
Begum100 Nese_2770 çok yoğun bilgili bir dr ama 5 dk ilgileniyor sadece ilgili ve bilgili bir dr arayisindayim😀
Fatmakiraz Dilara_x27 yaa anlıyorum seni bende öyleydim cnm sağlıkla al kucağına doğum normal mi görünüyor peki🤗
Ebru_1994 Fatmakiraz Bende Antepliyim İstanbul'da yaşıyorum 10 haftalık hamileyim 3. Ayda cinsiuet belli olurmu
Fatmakiraz Ebru_1994 cnm normalde tahminen söyler cinsiyeti doktorlar netleşmesi için 12 haftayı beklemen lazim oda bebek gösterirse kendini öğrenirsin insallh🤗
Fatmakiraz Begum100 bende o yüzden gitmekten vazgeçmiştim yılmaz beye çok yoğun ve hastaya çok zaman ayıramıyor😊umarım bulursunuz içinize sinen bir doktor🤗